Ordaki satıcılar çoğu iyi OverGame örneğini verebilirim mesela iyi satıcı başka satıcılar hakkında sorunuz varsa bildiklerimi cevaplarım.Fiyatlar güzel hoş da kulaklık alacaklar bence hepsiburada satıcısı dışındakilerden almasınlar. 200 300 lira ucuza alacağız diye olası sorun halinde iade vb çok zor olur küçük firmalar ile
Amazon'da 1229TL kral güzel bir indirim olursa etiketler misin? Çok sevinirim. Çalışıyorum da pek bakamıyorum indirimlere.
Bu sepette indirim dostum 1105 TL ye düşüyor. Özellikle eklemem çok zor dostum hatırlamam zor.Amazon'da 1229TL kral güzel bir indirim olursa etiketler misin? Çok sevinirim. Çalışıyorum da pek bakamıyorum indirimlere.
He şu an fark ettim hocam tamamdır, teşekkürler.Bu sepette indirim dostum 1105 TL ye düşüyor. Özellikle eklemem çok zor dostum hatırlamam zor.
Bro Jetklik nasıl artic1 alayım diyorum bu satıcıdanOrdaki satıcılar çoğu iyi OverGame örneğini verebilirim mesela iyi satıcı başka satıcılar hakkında sorunuz varsa bildiklerimi cevaplarım.
Jetklikte iyi dostum uzun zamandır bildiğim bir firma Amazon üzerinden de satış yapıyor kötü olsa orda barındırmazlar zaten.Bro Jetklik nasıl artic1 alayım diyorum bu satıcıdan
Kablosuz kulaklık gördüklerimi atıyorum dostum. Kendim kablosuz kulaklık kullanmıyorum.Kablosuz kulak içi kulaklık var mı ? hem indirimde hem de aşırı memnun olduğunuz ? @Ckribrahim
Indirim bitmedi miHocam güzel gamepad görüsen ekler misin sana zahmet