Neler Yeni

Hepsiburada Note 9 pro

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
KVK çıkabiliyor. Satıcı bittibitiyordan almıştım KVK garantili idi telefonum. Garantiye gitti ve sorun yaşamadan halloldu işlemim. KVK bence iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı hb kendisiymiş. O zaman açıklamadaki neyse o gelir.

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayır, almayın. Eski kasalarında kronik olarak toz problemi bulunuyor ve rezalet bir yazılıma sahip. Bütçeniz artarsa batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera içinse Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın veya Realme 8 bekleyin derim.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Yavuz
Birincisi önerim poco x3 alman.
İkincisi bende bitti bitiyordan aldim almadan önce sordum ne garantili diye evofone dedi. Neyse aldim ve kvk geldi aradim yine. Distribütörü kvk dir dedi ama evofone falanda garanti altindadir dedi tavsiyemiz evofone demişti.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam param yok 3 bini geçemem
Hayır, almayın. Eski kasalarında kronik olarak toz problemi bulunuyor ve rezalet bir yazılıma sahip. Bütçeniz artarsa batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera içinse Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın veya Realme 8 bekleyin derim.

Avolay

80+ Gold

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Avolay

80+ Gold
Şu MediaTek işlemci ön yargısı...

Realme 7 12 nm bir işlemci kullanırken 8 nm işlemciye sahip olan Xiaomi Poco X3 ile aynı sıcaklık değerlerine sahip bir cihaz. İki cihazda da config atarak 90 FPS PUBG oynanabilir.

Yazılımından dolayı Realme tercih etmek çok daha mantıklı.
Performansdan bahsetmiyorum , ömür olarak daha az ömürleri :/

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
ahmet özkan
Şu MediaTek işlemci ön yargısı...

Realme 7 12 nm bir işlemci kullanırken 8 nm işlemciye sahip olan Xiaomi Poco X3 ile aynı sıcaklık değerlerine sahip bir cihaz. İki cihazda da config atarak 90 FPS PUBG oynanabilir.

Yazılımından dolayı Realme tercih etmek çok daha mantıklı.
realmw 12nm olduğu için ileri dönük değil ilerde başlar ısınmsys

Avolay

80+ Gold
Hayır, katılmıyorum. :) Kısa ömürlü olacağını sanmıyorum ama diyelim ki oldu, bunu Xiaomi yazılımı ile yapacak zaten.
Hocam Xiaomi'nin ara sürümleri kötü çıkıyor bazen onun dışında problemi yok yazılımın stabil olanlardan birinde kalırsanız , bug dolu güncellemeler çıktığında sorun olmuyor tek dezavantajı her önüne gelen güncellemeyi indirmemek araştırmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca realme 7 renkleri fazla patlatıyor bence X3 kamerası daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,621
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom