Neler Yeni

Hepsiburada paramı vermiyor ne yapabilirim?

Dozer

80+
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil rica ediyorum Hepsiburada'dan 1860₺ ürün satın aldım bunu havale olarak yaptım sonrasında ilk gün sorun yoktu ürünler falan hazırlanıyor dendi sonrasında benim kararım olmadan ürünler iptal edildi aradık sorduk dendiki stokda bitti bizde dedik tamam bize paramızı gönderin başka yerden alacağız onlarda tamam dediler daha dün oldu bu olay dedilerki en erken yarın en geç cuma günü paranız gelecek ama hesabınızda IBAN yok IBAN ekleyin dediler bizde halamın IBANını ekledik çünü ailemde kredi kartı kullanan birisi yok ayrıca yaşım 17 banka hesabı açamıyorum neyse kadın telefonda iken ekledik falan sonra o arkadaş evet IBAN geldi işlemleri başlatıyorum dedi kapattı bizde rahatladık tabi gelecek diye bugün az önce arayıp paranızı iade edemiyoruz bu IBAN başka birisine kayıtlı lütfen MURAT DOĞRU'nun banka hesabını verin dediler ben bizzat konuştum anlatıyorum kadına kadın diyor olmaz paranızı ozaman veremeyiz diyor HER YERE YAZDIM cimere şikayet vara şuan yazdım ama lütfen sizlerdende yardım istiyorum ben ne yapabilirim şuanda? sinirden elim ayağım titriyor lütfen yardım edin sen nasıl elinde tutuyorsun benim paramı ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil rica ediyorum Hepsiburada'dan 1860₺ ürün satın aldım bunu havale olarak yaptım sonrasında ilk gün sorun yoktu ürünler falan hazırlanıyor dendi sonrasında benim kararım olmadan ürünler iptal edildi aradık sorduk dendiki stokda bitti bizde dedik tamam bize paramızı gönderin başka yerden alacağız onlarda tamam dediler daha dün oldu bu olay dedilerki en erken yarın en geç cuma günü paranız gelecek ama hesabınızda IBAN yok IBAN ekleyin dediler bizde halamın IBANını ekledik çünü ailemde kredi kartı kullanan birisi yok ayrıca yaşım 17 banka hesabı açamıyorum neyse kadın telefonda iken ekledik falan sonra o arkadaş evet IBAN geldi işlemleri başlatıyorum dedi kapattı bizde rahatladık tabi gelecek diye bugün az önce arayıp paranızı iade edemiyoruz bu IBAN başka birisine kayıtlı lütfen MURAT DOĞRU'nun banka hesabını verin dediler ben bizzat konuştum anlatıyorum kadına kadın diyor olmaz paranızı ozaman veremeyiz diyor HER YERE YAZDIM cimere şikayet vara şuan yazdım ama lütfen sizlerdende yardım istiyorum ben ne yapabilirim şuanda? sinirden elim ayağım titriyor lütfen yardım edin benim 1 aylık maaşım idi o çalışarak kazandığımı sen nasıl elinde tutuyorsun ya

Cimer'e yazsan da 6 ay'da geri dönüş oluyor
tüketici hakem heyetine başvur direk dilekçe vererek yaşını falan herşeyini anlat paranı söke söke alırsın

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
tüketici hakem heyeti çözer

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Yaşının önemi yok ben 14 yaşında "İŞ Bankası İlk İmza" kartı çıkartmıştım. Şuan ünideyim hala kullanıyorum aynı hesabı. Sen de hesap açabilirsin.

Dozer

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşının önemi yok ben 14 yaşında "İŞ Bankası İlk İmza" kartı çıkartmıştım. Şuan ünideyim hala kullanıyorum aynı hesabı. Sen de hesap açabilirsin.
biz gitmiştik ya akbank ya yapı kredi bilmiyorum daha 2-3 ay oldu bize böyle dendi sizin dediğinize baktım evet doğru 18 yaş altı kullanılan bir sistemmiş lakin burada sorun o değil ben açsam bile artık vermeyeceklerini söylüyorlar elimizde fatura falan var yatırdığımıza dair vermiyorlar işte

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
biz gitmiştik ya akbank ya yapı kredi bilmiyorum daha 2-3 ay oldu bize böyle dendi sizin dediğinize baktım evet doğru 18 yaş altı kullanılan bir sistemmiş lakin burada sorun o değil ben açsam bile artık vermeyeceklerini söylüyorlar elimizde fatura falan var yatırdığımıza dair vermiyorlar işte

Öyle bir şey olamaz bidaha ara durumu anlat. Yardımcı olmaları gerek öyle parana yatamazlar.

BMW_M4

80+ Bronze
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok acil rica ediyorum Hepsiburada'dan 1860₺ ürün satın aldım bunu havale olarak yaptım sonrasında ilk gün sorun yoktu ürünler falan hazırlanıyor dendi sonrasında benim kararım olmadan ürünler iptal edildi aradık sorduk dendiki stokda bitti bizde dedik tamam bize paramızı gönderin başka yerden alacağız onlarda tamam dediler daha dün oldu bu olay dedilerki en erken yarın en geç cuma günü paranız gelecek ama hesabınızda IBAN yok IBAN ekleyin dediler bizde halamın IBANını ekledik çünü ailemde kredi kartı kullanan birisi yok ayrıca yaşım 17 banka hesabı açamıyorum neyse kadın telefonda iken ekledik falan sonra o arkadaş evet IBAN geldi işlemleri başlatıyorum dedi kapattı bizde rahatladık tabi gelecek diye bugün az önce arayıp paranızı iade edemiyoruz bu IBAN başka birisine kayıtlı lütfen MURAT DOĞRU'nun banka hesabını verin dediler ben bizzat konuştum anlatıyorum kadına kadın diyor olmaz paranızı ozaman veremeyiz diyor HER YERE YAZDIM cimere şikayet vara şuan yazdım ama lütfen sizlerdende yardım istiyorum ben ne yapabilirim şuanda? sinirden elim ayağım titriyor lütfen yardım edin sen nasıl elinde tutuyorsun benim paramı ya
glass-of-water.jpg

Farway

80+ Silver
Sen git kendi adına velinle bir kart çıkarttır.Vermemek gibi bir imkanları yok paranı birdaha anlat durumu. Bu arada banka kartı isim olayınıda tüm firmalar uyguluyor neredeyse sıkıntı yaşanmasın diye

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kardeşim sinirlenecek bir durum yok adamlar olası bir dolandırılma ihtimaline karşı nolursa olsun alışverişi yapan kişinin hesabına parayı geri iade ederler.

Dozer

80+
Arkadaşlar hepinize sağolun sorun çözülmedi lakin şikayet var aracılığı ile az önce telefonla aradılar bizi ve bize paramızı vereceklerini 2.derece birinin IBAN numarasını istediler bizde verdik durum tamamen yanlış anlaşılma imiş onların dediklerine göre müşteri hizmetlerinde ki bayan arkadaş yanlış bilgilendirme yapmış ve ürün iptali yapmış gereken uyarı yapılmış artık ne uyarısı ise 1 ila 2 gün arasında yatacaktır dediler eğer yatmaz ise gene bu sefer tüketici haklarına gideceğim sağolun yazılarınız ve tavsiyeleriniz için

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Tüketici haklari mahkemesine ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,980
Üyeler
168,716
Son üye
ilberhoca
Top Bottom