Hepsiburada premıum avantajları

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
457
dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif kullanıyorsanız eger sizlerinde gecmenizi tavsiye ederim daha once hiç almadıysanızda 1 tl diye biliyorum bir aylık

Vodafone Red 12 ay Hepsiburada premium kodu veriyordu. Hala geçerliyse Vodofone Red'lilerin bir bakmasını tavsiye ederim.

Vodafone Red 12 ay Hepsiburada premium kodu veriyordu. Hala geçerliyse Vodofone Red'lilerin bir bakmasını tavsiye ederim.
ben biraz bakındım secili televizyonlardada 6 bin tl indirim vardı

dostlar az once hepsiburadan arandım aktif sekilde sipariş verdigim için ve kasım indirimleride yaklastıgı için beni premıum davet davet ettiler ayrıca hesabada 500 adet kupon tanımlandı aralarında yuzde 50 ler ve 20 lerde var galiba birde artık pazar günleride teslimat yapıyorlarmıs aktif kullanıyorsanız eger sizlerinde gecmenizi tavsiye ederim daha once hiç almadıysanızda 1 tl diye biliyorum bir aylık
1 yıllık abonelik aldım direk daha önce de kullandım, hepsipay ve kendi taksitli ödeme sistemini kullanıyorum benim kredi kartım yok o yüzden benim için kullanışlı oluyor. Hb satıcılı ürünlerde kargolarda vs de sorun yaşamadım hiç genelde amazon ve hb kullanıyorum arada 75tl filan hepsi pay veriyor tavsiye edilir.

1 yıllık da 380 tl filan ödedim 2-3 kahve parası göze gelmiyor o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri