en üsteki versiyonda en ucuz yazmıyor ve aynı model gibi gözükmüyor 100-200tl verip işinizi garantiye almak daha iyi olacaktır. Alacağınız psu nun E tier yani en kötü tierin bir üstü olduğunu bilerek alın.hocam sanırım bu farklı bir modeli çünkü akakçe üzerinde en ucuz olarak https://www.teknobiyotik.com/high-p...nagi-hp1-m750br-h12s.html?ref=akakce&v=1.11.1 şunu gösteriyor.
gpt hb deki modelin daha iyi oldugunu söylüyor ,hocam sanırım bu farklı bir modeli çünkü akakçe üzerinde en ucuz olarak https://www.teknobiyotik.com/high-p...nagi-hp1-m750br-h12s.html?ref=akakce&v=1.11.1 şunu gösteriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bikac gundur bakıyorum kafam karıştı , dun buradan önerdiler bu modeli .Alacağınız psu nun E tier yani en kötü tierin bir üstü olduğunu bilerek alın.
bütçeniz neydi hocam belki daha iyisini önerebilirim ve kaç w ya ihtiyacınız var.gpt hb deki modelin daha iyi oldugunu söylüyor ,
bikac gundur bakıyorum kafam karıştı , dun buradan önerdiler bu modeli .
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el pg ile High Power 750W 80+ GOLD Performance bulmustum , onumu alayım sizce? b+ gözüküyor tier listte
2500 , 3070 ti r5 5600 ile kullanacagım . 650-700 watt yeter muhtemelen ama ilerde belki yine upgrade yaparsam diye 750 bakıyorumbütçeniz neydi hocam belki daha iyisini önerebilirim ve kaç w ya ihtiyacınız var.
upgrade için 750 bakmanız mantıklı olur hocam. Deepcool PK750D C tier yani alınabilir biraz daha FP , NZXT c750 +80 öneririm fakat sadece 1 adet 6+2 olduğundan dolayı çok fazla ileriye dönük olmaz ama güzel üründür, 2. attığım ise biraz daha paraya kıymanız gereken fakat full moduler olup atx3.1 desteklemektedir.2500 , 3070 ti r5 5600 ile kullanacagım . 650-700 watt yeter muhtemelen ama ilerde belki yine upgrade yaparsam diye 750 bakıyorum
alacagım ekran kartında 2 tane giris istiyor onu alamam , diger attıgınızda pahalı benim için . 2. el High Power 750W 80+ GOLD Performance alacagım sanırım. tesekkurler yardım icinupgrade için 750 bakmanız mantıklı olur hocam. Deepcool PK750D C tier yani alınabilir biraz daha FP , NZXT c750 +80 öneririm fakat sadece 1 adet 6+2 olduğundan dolayı çok fazla ileriye dönük olmaz ama güzel üründür, 2. attığım ise biraz daha paraya kıymanız gereken fakat full moduler olup atx3.1 desteklemektedir.
2. el high power 750 performance almanız her türlü daha iyi olur güzel bulmuşsunuz ve rica ederim başka sorunuz olursa sormaktan çekinmeyinalacagım ekran kartında 2 tane giris istiyor onu alamam , diger attıgınızda pahalı benim için . 2. el High Power 750W 80+ GOLD Performance alacagım sanırım. tesekkurler yardım icin