yufuscuk 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,499 Dahası Reaksiyon skoru 2,397 Konum Bende Bilmiyorum İsim YUSUF BAĞRIYANIK 29 Ocak 2023 #14 Rakunabii yazmış: aga bu bot niye 4 milyar Devamı için tıklayın... Bence güzel de değil benim hoşuma gitmedi değmez ama arkadaş beğenmiş sonuçta
Rakunabii yazmış: aga bu bot niye 4 milyar Devamı için tıklayın... Bence güzel de değil benim hoşuma gitmedi değmez ama arkadaş beğenmiş sonuçta
MehmeTD 80+ Bronze Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 787 29 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Rakunabii yazmış: aga bu bot niye 4 milyar Devamı için tıklayın... frlwna yazmış: Bence güzel de değil benim hoşuma gitmedi değmez ama arkadaş beğenmiş sonuçta Devamı için tıklayın... Vibram taban ve gore tex olan bir bot Doğa yürüşüyleri ve outdoor koşu yapıyorum bu yüzden kaliteli bir bot şart rahatlık için. Bunuda marrell den iyi yapan yok. Fiyatlar için yapacak bir şey yok welcome to turkey Son düzenleme: 29 Ocak 2023
Rakunabii yazmış: aga bu bot niye 4 milyar Devamı için tıklayın... frlwna yazmış: Bence güzel de değil benim hoşuma gitmedi değmez ama arkadaş beğenmiş sonuçta Devamı için tıklayın... Vibram taban ve gore tex olan bir bot Doğa yürüşüyleri ve outdoor koşu yapıyorum bu yüzden kaliteli bir bot şart rahatlık için. Bunuda marrell den iyi yapan yok. Fiyatlar için yapacak bir şey yok welcome to turkey