Hocam skechers in ayakkabilari gayet guzel teknolojileri var ben giymedim tabi ama giyenlerden aldigim geri bildirim bir terliklerinede bakin terligide iyidir buyuk ihtimalŞeker hastasıyım + İşim gereği ayakta fazla duruyorum
Hocam skechers in ayakkabilari gayet guzel teknolojileri var ben giymedim tabi ama giyenlerden aldigim geri bildirim bir terliklerinede bakin terligide iyidir buyuk ihtimalŞeker hastasıyım + İşim gereği ayakta fazla duruyorum
İlerde varis ilaçlarına 50-100 bin tl vermeni önlüyor.la kardeş bu nede bin lira veriyonuz ne özelliği var
Orjinalde yorumlara bakınca hb satıcılı da olsa çakma gönderildi diye yazanlar olmuş artık satın alıp çakmayı mı iade ettiler, depoda çalışan vizyonsuz insanlardan birikeri mi orjinali alıp çakmayı değiştirdi benimde kafamda soru işareti bırakmıştıCrocs orijinal mi hepsiburada satıcılı şüphelendirdi beni .
apple adaptör çakma dostum böyle emin konuşma.Satıcının Hepsiburada olduğu ürünlerin çakma olma ihtimali yok.
Dikkat ederseniz satıcının Hepsiburada olduğu dedim. Yani dediğim doğru gene. Siz başka satıcıların sattığı linkleri atmışsınız.apple adaptör çakma dostum böyle emin konuşma.
bu videoda gösterilen adaptörde Hepsiburada satıcısının sattığı adaptörün sahte olduğu video. Bende orjinal sanarak almıştım test ettim ve sahte çıktı.Dikkat ederseniz satıcının Hepsiburada olduğu dedim. Yani dediğim doğru gene. Siz başka satıcıların sattığı linkleri atmışsınız.
Hocam videodaki ürün sansürlü. Nasıl anlamamı bekliyorsunuz anlamadım.bu videoda gösterilen adaptörde Hepsiburada satıcısının sattığı adaptörün sahte olduğu video. Bende orjinal sanarak almıştım test ettim ve sahte çıktı.