Hermitus
80+ Bronze
Hocam hangi aşamadan sonra sıkıntı çıkıyor!Tekrar oldu fakat yine ödeme işlemi bitmedi...
Hocam hangi aşamadan sonra sıkıntı çıkıyor!Tekrar oldu fakat yine ödeme işlemi bitmedi...
Sharkoon almanızı önermem hayatımda bu kadar kötü kulaklık görmedim bu forumdan sanırım bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım Sharkoon Skiller SGH3 pedleri yırtıldı kafa yastığı yerindeki pedler yırtık pırtık oldu her taktığımda kafama o pedin parçalanmış parçaları dökülüyor mikrofon desen iyi fakat arkadaşınla oyun oynarken oynadığın oyunun izlediğin videonun sesini karşıya veriyor 300-400 TL para verdim birde kaliteli diye hayatımda hiç karşılaşmadığım bir olayı yaşadımHocam şimdi denedim çalışıyor.
Üstelik adam akıllı programı bile yok 4 kere tıklamalı program yapmışlar müzik modu, oyun modu, film modu, normal mod bunlarda özelleştirme bile yapamıyorsunuzSharkoon almanızı önermem hayatımda bu kadar kötü kulaklık görmedim bu forumdan sanırım bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım Sharkoon Skiller SGH3 pedleri yırtıldı kafa yastığı yerindeki pedler yırtık pırtık oldu her taktığımda kafama o pedin parçalanmış parçaları dökülüyor mikrofon desen iyi fakat arkadaşınla oyun oynarken oynadığın oyunun izlediğin videonun sesini karşıya veriyor 300-400 TL para verdim birde kaliteli diye hayatımda hiç karşılaşmadığım bir olayı yaşadım
o zaman o kart ile önceden hepsiburada üzerinden alışveriş yapılmış demektirHer şey bitiyor telefon onaylaması yapıyorum sonra geri atıyor.
Hocam aldım birkça saat önce ama kullanan bir arkadaş memnun olduğunu söyledi. incelemesini izlemiştim gayet iyi duruyordu.Sharkoon almanızı önermem hayatımda bu kadar kötü kulaklık görmedim bu forumdan sanırım bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım Sharkoon Skiller SGH3 pedleri yırtıldı kafa yastığı yerindeki pedler yırtık pırtık oldu her taktığımda kafama o pedin parçalanmış parçaları dökülüyor mikrofon desen iyi fakat arkadaşınla oyun oynarken oynadığın oyunun izlediğin videonun sesini karşıya veriyor 300-400 TL para verdim birde kaliteli diye hayatımda hiç karşılaşmadığım bir olayı yaşadım