Neler Yeni

Hepsiburada simdi al sonra ode kampanyasi

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
Simdi bu sistemde herhangi bi faiz vs varmi bu sistemi kullanan varsa beni bi aydınlatabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Herhangi bi faiz yok. Alıyorsun 1 ay sonra kartından çekiyorlar. Kredi kartının 10 unda kesildiğini düşün 11 inde alışveriş yapmışşsın öbür ayın 10 unda ödemesi gelmiş gibi düşün.

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bi faiz yok. Alıyorsun 1 ay sonra kartından çekiyorlar. Kredi kartının 10 unda kesildiğini düşün 11 inde alışveriş yapmışşsın öbür ayın 10 unda ödemesi gelmiş gibi düşün.
Peki normalde hani kredi kartinda alacağın şeyin ucreti kadar para olmawi gerekiyor ya bundada öyle mi yoksa taksit taksit kendisi mi çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki normalde hani kredi kartinda alacağın şeyin ucreti kadar para olmawi gerekiyor ya bundada öyle mi yoksa taksit taksit kendisi mi çekiyor
Daha doğrusu taksitli urun alırken urun 1k ise kartta da 1k olması gerekiyor ya onu kasttettim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha doğrusu taksitli urun alırken urun 1k ise kartta da 1k olması gerekiyor ya onu kasttettim
Taksit yok o sistemde amaç zaten kredi kartı olmayanlar için sonradan ödeme imkanı için. Banka kartın var misal 1 ay sonra çekiyor hesabından o parayı ya da kartından işte.

Top Bottom