Neler Yeni

Hepsiburada şüphelendirdi

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Diğer saydıkların da çok kötü firmalar. Amazon bu konuda aslında rakipsiz. Sağ olsunlar bazı kullanıcıya güven veren maddeleri oldukları için iade yaparken güven veriyorlar. Açılan bir kulaklığı Amazonda iade edebilirken Türkiyedeki bu büyük sitelerde işkenceye dönüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsini random sallamışlar galiba. Karışım gibi. İçerikte İ5 10400- İ7 10700K-İ7 11700K var. Sallarsın da bu kadar sallamazsın.
Amazondan aldığın ürün eğer 1 ayı doldurduysa ilgilenmiyorlar ama.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ney bu toplama işlemci mi ? Hepsiburada bozdu. Eskiden ne güzel sadece kendisi ürün satardı. Şimdi pazarı herkese açtılar ve önüne gelen firma satıcı oldu.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
hepsiburadanın i7 11700k diye başlık atılmış işlemcisinde, ürün resminde 11. nesil intel fotoğrafı gözüküyor. Fakat resmin altında 10700k yazıyordu. Aynı zamanda ürün açıklamasında da 11700k özelliklerini vermişlerdi. Açıklama kısmının altında da 10700k özelliklerinin olduğu bir açıklama kısmı daha vardı. Bu ürüne destek talebinde bulunup ürünü sormak istediğimde ise beni mypazartime diye bir satıcıya yönlendiriyordu. Ürünü sordum ve 10700k göndereceklerini yazdı bana. Satıcı olarak HEPSİBURADA gözükmesine rağmen beni mypazartime diye bir satıcıya yönlendirdi. Daha önce böyle bir şey görmüş müydünüz bu ürünü sipariş etsem 10700k mı alırım? çok şüphelendim. Destek talebindeki i711700k işlemciye tıkladıgımda da beni alttaki attığım fotoğrafa, yani hepsiburada satıcısının oldugu sayfaya yönlendiriyor.
Hepsi burada da her şey öyle geçen de anakart aldım hepsi buradaya girdim ve orda nerdeyse hiçbirşey yoktu sonra msiyın sitesine girdim hp de yazmayan bir sürü şey cıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ali veli
Ney bu toplama işlemci mi ? Hepsiburada bozdu. Eskiden ne güzel sadece kendisi ürün satardı. Şimdi pazarı herkese açtılar ve önüne gelen firma satıcı oldu.

Hepsi burada da her şey öyle geçen de anakart aldım hepsi buradaya girdim ve orda nerdeyse hiçbirşey yoktu sonra msiyın sitesine girdim hp de yazmayan bir sürü şey cıktı
sizce güveneyim mi? satın alayım mı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697