Boş yapan çok hocam, dileyen istediğini alır. Örnek ben ikisini birden alıyorum bütçe hesaplamamı ona göre yapıyorum.Neyse ki hem online oyunlara hem de hikayeli oyunlara yetecek param var ve bu konuda öneriye ihtiyacım yok. Allah korusun elinize düşsek 85913 sayfa bu muhabbet sürerdi heralde.
Başkan yanliş anlamam estağfurullah ama o oyunlar virüs ve trojen içerebiliyor.Yanlış anlamada hikayeli oyun alın bitirin diyorsun da genelde hikayeli oyunları torrentden indirdiğimiz için skimlere vermek daha mantıklı geliyor bana
Önermek kelimesinin sözlük anlamini bilmeyen kisiler ergence ve saçma sapan bir şekilde uzatti konuyu..Neyse ki hem online oyunlara hem de hikayeli oyunlara yetecek param var ve bu konuda öneriye ihtiyacım yok. Allah korusun elinize düşsek 85913 sayfa bu muhabbet sürerdi heralde.
Az once 107tl ye 1450vp aldım keske bunu görseydim 2850vp 152tl ye gelıyorDostlar hepsinde sepette %15 indirim var, ve kupon yazma yerine NET15 yazarsanız bir %15 indirim daha olacak Ayrıca Hepsiburada Genç üye olursanız 10-15₺'de HepsiPay veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Hocam vallahi açalı çok oldu yapacak bir şey yok maalesef. bu aralar yine almayı düşünüyorsan bakmanda fayda var.Az once 107tl ye 1450vp aldım keske bunu görseydim 2850vp 152tl ye gelıyor
ulan kahkaha attımArkadaşlar size bir önerim var bu saçma hikaye oyunlarına para vermek yerine gidin valorant vb. oyunlara skin alın. Hikaye oyunlarını da crack indirin hikayeli oyunlar ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga![]()
En ucuz larabay satıyor, o da böyle şeylerde satışları kaldırıyor. Kafayı yersin yaSepette %15 devam ediyor
renkler ve zevkler tartışlmazArkadaşlar size bir önerim var bu saçma oyunlara skin almak yerine verdiğiniz parayla gidip hikayeli oyun alın onu bitirin. Farklı oyunlar oynamış olursunuz valoda ki güzel skinler biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga![]()
Başka satıcılar var larabaydan bahsediyorum, en ucuz vp o satıyor Hepsiburada üzerinden.Ben sepete ekleyebiliyorum hocam, e-pin tower var.