maydanoz şahıs ne animeci kardeşHikayeli oyunların çoğu var zaten o zaman napayım paramızı nereye harcayacağımızı söyleyen maydanoz şahıs.
Tam maydanoz anladım ben bunu daha muhatapa bile almam yazık.maydanoz şahıs ne animeci kardeş
Tamam hadi ikileTam maydanoz anladım ben bunu daha muhatapa bile almam yazık.
hocam 10 tl daha pahalı olan site hangisi almaya karar vermiştim acele ile siz öyle diyince bi duraksadımFena değil aman aman bir indirim yok yaklaşık 10 TL felan.
hocam ben skin alıyorum hikaye oyunlarınıda torrent indiriyom daha mantıklı mıdır?Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma oyunlara skin almak yerine verdiğiniz parayla gidip hikayeli oyun alın onu bitirin. Farklı oyunlar oynamış olursunuz valoda ki güzel skinler biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga![]()
Dostum kendine göre mantikli görüyorsan sıkıntı yok ama torrent ile indirilen oyunlarda trojen ve virüs ihtimali çok fazla + olarak indirdiğin oyunlari online oynayamiyorsun tek kotu yani ohocam ben skin alıyorum hikaye oyunlarınıda torrent indiriyom daha mantıklı mıdır?
Kabasakal üzerinden alıyorum ben genellikle en ucuz oradan oluyor.hocam 10 TL daha pahalı olan site hangisi almaya karar vermiştim acele ile siz öyle diyince bi duraksadım
ne demek kardeşim güle güle kullan.eyvallah kanka 5250 vp ve 575 vpyi 398 TL'ye aldım
Hocam zam gelmiş, ben attığımda 106₺ 1450vp vardıFena değil aman aman bir indirim yok yaklaşık 10 TL felan.
Yanlış anlamada hikayeli oyun alın bitirin diyorsun da genelde hikayeli oyunları torrentden indirdiğimiz için skimlere vermek daha mantıklı geliyor banaArkadaşlar size bir önerim var bu saçma oyunlara skin almak yerine verdiğiniz parayla gidip hikayeli oyun alın onu bitirin. Farklı oyunlar oynamış olursunuz valoda ki güzel skinler biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga![]()