Neler Yeni

Yardım Hepsiburadadan aldığım Oyuncu koltuğu ne zaman işleme alınır?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar selam, geçen gün forumda bir arkadaş xdrive koltuğun indirimde olduğuna dair bir konu açtı ve bende o ara koltuk arıyordum ve işime geldi. Ancak ben aldıktan 1-2 saat sonra fiyatı 2.700₺ ye çıktı hazırlanıyor olarakta gözükmüyor. İptal edilme gibi bir durum olur mu?

1660721780159.png

Atyxah

80+ Silver
ne kadar sabırsızsınız :D

bekleyin ürün eğer olağanüstü bir durum olmaz ise elinize ulaşacaktır.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar sabırsızsınız :D

bekleyin ürün eğer olağanüstü bir durum olmaz ise elinize ulaşacaktır
olay sabırsızlık değil, iptal edilirse bu fiyata başka ürün alamamam. konuyu iyice okumanız daha sağlıklı olacaktır. konuyu yanlış anlayıp eleştiri yapmak... her neyse sizi sessize alıyorum iyi forumlar hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanmıyorum dostum. Normal böyle olması. Hayırlı olsun iyi almışsın bu arada
Sağolasın, bende iyi fiyattan aldığımın farkındayım o sebepten kuşku oluşuyor ister istemez. genellikle bu tarz durumlarda iptal falan verebiliyorlar.

Atyxah

80+ Silver
olay sabırsızlık değil, iptal edilirse bu fiyata başka ürün alamamam. konuyu iyice okumanız daha sağlıklı olacaktır. konuyu yanlış anlayıp eleştiri yapmak... her neyse sizi sessize alıyorum iyi forumlar hocam.

Sağolasın, bende iyi fiyattan aldığımın farkındayım o sebepten kuşku oluşuyor ister istemez. genellikle bu tarz durumlarda iptal falan verebiliyorlar.
kanka sen ne anlatıyon

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus

Bu nasıl bir çıtkırıldımlıktır abi. Adam gayet normal bir şekilde cevap vermiş kötü tek kelime etmemiş sana...
Sanırım HB den alışveriş deneyiminiz fazla yok. Genellikle böyle indirimli ürünlerde yoğunluktan dolayı ürünün hazırlanıp kargoya verilmesi 2 3 iş gününü bulabiliyor. Sabırlı olmanızda fayda var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İptal edilme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Koltuklar normal kargolara göre biraz geç verilebilir. Birkaç gün bekleyin.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu nasıl bir çıtkırıldımlıktır abi. Adam gayet normal bir şekilde cevap vermiş kötü tek kelime etmemiş sana...
Sanırım HB den alışveriş deneyiminiz fazla yok. Genellikle böyle indirimli ürünlerde yoğunluktan dolayı ürünün hazırlanıp kargoya verilmesi 2 3 iş gününü bulabiliyor. Sabırlı olmanızda fayda var.
Çıt kırımlık bir durum yok, tilt olduğum kişileri genelde engellerim çünkü görmek istemem. aynı şekilde size de aynısını yapmak durumundayım.

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Bu ürünün indirimi var diye ben paylaşmıştım. O kadar çok kişi almış ki yetiştiremediler herhalde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,831
Üyeler
168,856
Son üye
kaeforwin
Top Bottom