Nightless
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,600
- İsim
- Serkan FETVACI
Hepinize Merhabalar Dostlar,
Bu yazı da çok sorulan ve tartışılan bir koltuk markası inceleyeceğiz. Bu koltuk başlıkta gördüğünüz gibi Hawk. Önce boyumu ve kilomu belirtirsem daha sağlıklı yorumlayabilirsiniz.
Boy: 184
Kilo: 56
Akış:
1- Marka Tanıtımı
2- Koltuk Özellikleri
3- + ve - ler
4- Fiyat Durumu
5- Benim Deneyimim
1- Marka Tanıtımı
Öncelikle markayı tanıyalım. Markanın asıl ismi "Şahin Büro Mobilyaları". Oyuncu koltuklarını ise Hawk Gaming Chair adı altında satıyorlar.
Bu marka oyuncu koltuğu işine yeni girmiş bir marka. Pek fazla tanınmıyor.
Marka hakkında bir şüpheniz olmasın çünkü aslında ben de markayı babama sordum ve bilemedi.
Oysa ki dedem bildi Yani bu marka oldukça eski ancak oyuncu koltuğu sektöründe bir o kadar yeni.
2- Koltuk Özellikleri
Koltuğun detaylı özelliklerini burada incelemeyeceğim çünkü sitesinde benim yazabileceğimden çok daha fazlası mevcut.
Ancak söyleyebileceklerim bunlar;
Koltuk inanılmaz kaliteli ve çok iyi bir f/p ürünü.
Bir çok kişinin ürünün oturma kısmı ve sırt kısmının sert olduğundan şüphelendiğini duydum. Bu şüphe oldukça yersiz eğer kanepe almıyorsanız.
Evet koltuk bir kanepe kadar yumuşak değil ancak ben sertliğini ideal buldum çünkü ben içine çeken koltuklardan pek hoşlanmıyorum.
Bir diğer şüphe ise denge. Koltuk inanılmaz dengeli.
90 KG olan ve 1.96 ya yakın olan babam koltuk 180 derece yatık iken üstüne yattığında en ufak sallanmadı.
Koltuğun kontrolü ise çok kolay.
3- + ve - ler
Bu kısımda ise koltuğun olumlu ve olumsuz yanlarını değerlendireceğiz;
Önce olumlulardan başlayalım
1- Koltuk çok dengeli
2- Fiyatı diğer oyuncu koltuklarına göre çok uygun
3- Koltuk yatma, dikleşme, yukarı, aşağı, oturak yatması, kolçak yüksekliği, kolçakların ileride veya geride olması gibi ayarlara sahip
4- İstediğiniz yerde yatırıp kilitelyebilirsiniz
5- Sırt kısmı 90cm yüksekliğinde
6- Boyun yastığına ne isterseniz yazdırabilirsiniz.
7- Ayakları tamamı ile metal yapıda
8- Tekerlekler iz yapmıyor
9- Kurulumu 5dk bile sürmüyor
10- Kumaş yapıda olduğu için terletmiyor
Şimdi ise olmusuzlara geçelim;
1- Koltuk tekerlekleri kilitlenmiyor
2- Biraz ağır ( Temizlikte sorun yaratabilir )
3- Lojistik firması olduğundan kargo süreci biraz yavaş
Alıntıyı görüntüle
4- Fiyat Durumu
Fiyat tarafında ise sanırım en iyi oyuncu koltuğu.
Bu koltuğun ben aldığımda fiyatı 1275 TL idi ancak şu anda fiyatı 1350 TL.
Ben xDrive düşünmüştüm ama daha önce bir pişmanlık yaşadığım için bu koltukta karar kıldım ve kararımdan inanılmaz memnunum.
5- Benim Deneyimim
Benim deneyimlerime göre koltuk çok güzel.
Çok hoşuma gitti ve kesinlikle fiyatına değer.
Ancak alacak arkadaşlara önerim iletişim için WhatsApp hattını kullanmaları.
WhatsApp den yazdığım mesajlara en geç 30 dk içinde cevap verdiler.
Site: https://www.hawkchair.com
Aldığım Ürün: https://www.hawkchair.com/urun/fab-v2
Montaj Rehberi:(Ben de yapabilirdim ama kurulumu çok kolay olduğu için bir YouTube videosu yeterli olur diye düşündüm)
@DENI2 Sonunda kavuştun istediğine
Bu sıralar oyuncu koltuğu alma gibi bir düşünceye kapıldım hemen hemen bütçeme yakın ve isim yazdırma olayında anladığım kadarıyla ek bir ilave ücret yok hangisini önerirsin kumaş olanımı yoksa diğer deri modelini mi ? Mavi renk favorimdir ürünüde buldum aslında https://www.hawkchair.com/urun/hawk-mavi-oyuncu-koltugu aynı özellikler olumlu bilgiler bu model içinde geçerlimi ?