Lite kartta çekim yokİstediğim papara kartım hala gelmediği için Hepsiburada üzerinden kart sipariş verdim. Bildiğim kadarıyla bu kartı aktifleştirince sözleşmeli hesap olmuyor. Normalde sanal kart ile para çekemiyorum. Bu kart ile çekebilirmiyim?
İllaki istediğim papara kartın gelmesinimi bekleyeceğim? 1 ay AGT ile gelmedi. Mail attım. Başvuruyu iptal ettiler. 1 haftadırda Anadolunet'den bekliyorum. 11 Eylül'de okullar açılacak. Gelmesse okul varken teslim alamam.Lite kartta çekim yok
illa beklemen lazım okuldayken telefon yanında oluyosa kurye arayınca komşuya falan bıraktırırsınİllaki istediğim papara kartın gelmesinimi bekleyeceğim? 1 ay AGT ile gelmedi. Mail attım. Başvuruyu iptal ettiler. 1 haftadırda Anadolunet'den bekliyorum. 11 Eylül'de okullar açılacak. Gelmesse okul varken teslim alamam.
hep öyle oluyo agt gelmeden geldik diyo sonra getiriyor amaİllaki istediğim papara kartın gelmesinimi bekleyeceğim? 1 ay AGT ile gelmedi. Mail attım. Başvuruyu iptal ettiler. 1 haftadırda Anadolunet'den bekliyorum. 11 Eylül'de okullar açılacak. Gelmesse okul varken teslim alamam.
ben 2 kere sipariş vermiştim ilkinde imza attırdılar 2. sinde istemediler ikincisinde seninki gibi okuldaydım kuryeyi aradım gidip kuryeden kendim aldım1-) Telefonlar toplanıyor.
2-) İmza atmam gerekiyor diye biliyorum.
Ancak okul çıkışı arıyabilirim. Oda saat 4-5'e denk geliyor. Şube'de yok. Bunlarda mantık nasıl çalışıyor? Bulunduğum il/ilçede kart basım noktası yok. Kuryeye teslim edildi diyor. Kurye gidip İstanbul, İzmir artık basım noktası neresiyse oradan mı getirecek? Anlayamadım. Düzgün kargo takibi falanda yok.ben 2 kere sipariş vermiştim ilkinde imza attırdılar 2. sinde istemediler ikincisinde seninki gibi okuldaydım kuryeyi aradım gidip kuryeden kendim aldım
bende çıkışta aradım 6 gibiydi doğru hatırlıyosam kartı geri götürmeden yetişirsen alırsın galiba5 Eylül'e kadar gelmesse Papara Müşteri Hizmetlerini arayıp soracağım. Anadolunet için elimde herhangi bir iletişim adresi yok. Sadece teslim edilirken beni arayacakları numara var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ancak okul çıkışı arıyabilirim. Oda saat 4-5'e denk geliyor. Şube'de yok. Bunlarda mantık nasıl çalışıyor? Bulunduğum il/ilçede kart basım noktası yok. Kuryeye teslim edildi diyor. Kurye gidip İstanbul, İzmir artık basım noktası neresiyse oradan mı getirecek? Anlayamadım. Kargo takibi falanda yok.
Agt kadar isminin hakkını vermediği lanet firma yoktur herhalde. Zara dan bir ürün almıştım, istanbul içinde bile 3 hafta sonra getirmişlerdi.İllaki istediğim papara kartın gelmesinimi bekleyeceğim? 1 ay AGT ile gelmedi. Mail attım. Başvuruyu iptal ettiler. 1 haftadırda Anadolunet'den bekliyorum. 11 Eylül'de okullar açılacak. Gelmesse okul varken teslim alamam.
Nasıl yaptınız hocam?Ben gidip kendim aldım agtden
Yerini googleden bulup gittim aldım daha dağıtıma çıkmamıştıNasıl yaptınız hocam?