Neler Yeni

Hepsiburadadan Laptop almak doğru mu

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
Dostlar sizce vatan teknosa gibi yerlerden mi laptop alınmalı hepsiburada mı vatan mı sizce
İade veya garanti sürecinde sorun mu yaşarım muhattap bulabilir miyim
Gamers arena Teknorya gibi satıclar hakkında bilginiz var mı bazı modelleri marka kendi satiyor zaten

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Dostlar sizce vatan teknosa gibi yerlerden mi laptop alınmalı hepsiburada mı vatan mı sizce
Gamers arena Teknorya gibi satıclar hakkında bilginiz var mı bazı modelleri marka kendi satiyor zaten
teknorya gittigidiyordan bugün aldım aynı gün kargoya verildi

TunaFLİX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Tuna ÖZALP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradaki fiyat farkına bağlı.
Şöyle diyeyim vatan genelde windows dahil satiyor ama zaten kendim kurabilirim arada 1k kadar fiyat farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

teknorya gittigidiyordan bugün aldım aynı gün kargoya verildi

Bu modeli gözüme kestirdim gittigidiyor nasıldır satıcı garanti ve muhattap bulma konularında mağdur kalmak istemem

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Şöyle diyeyim vatan genelde windows dahil satiyor ama zaten kendim kurabilirim arada 1k kadar fiyat farkı var

Bu modeli gözüme kestirdim gittigidiyor nasıldır satıcı garanti ve muhattap bulma konularında mağdur kalmak istemem
ben başka bir laptop önereyim teknorya yarın akşam indirim bitiyor https://www.gittigidiyor.com/dizust...15-44-r8lk-nhq9gey007_spp_956232?id=691905776
aynısını aldım

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Ürün güzel ürün. Ürün ayıplı gelirse geri yollarsınız. ilerki zamanlarda bir yeri bozulursa muhattabınız satıcı değil garanti zaten.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Hepsiburada ve gittigidiyor kolay iade sunuyor ve satıcısına bağlı kolay iletişim var

Top Bottom