kutu içeriğine bak şarj aleti yoksa onu da sipariş et . S21FE de gelmiyomuş sanırım 20de geliyosa bilmiyorumOhh çok rahatladım şuan. Teşekkü ederim. Hemen gelsin istiyorum
Film ve dizi izlemek için uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok küçük...Arkadaşlar Iphone SE 2020 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
Amazondan almanı öneririm. İstanbuldaysan aynı gün veya ertesi gün geliyor.Ohh çok rahatladım şuan. Teşekkü ederim. Hemen gelsin istiyorum
NedenS20fe haricinde her şey olur
Bir videodan sonra bende biraz soğudum o telefondanS20fe haricinde her şey olur
Gayet iyi video çekimi neden öyle diyiyorsunuz çözemedim .dBir videodan sonra bende biraz soğudum o telefondan
Bende aynı telefonu kullanıyorum. Aylardır bir sorununu görmedim. İlk hafta şarjın hızlı bitecek. Merak etme telefonda sorun yok. Kullanım analizi yapıyor. İncelemesini yapmıştım. İstersen merakını giderebilirsin. Alta bıraktım.Ben S20 FE Snapdragon modelini 3 saat önce sipariş verdim fakat tahmini teslim süresi 1 hafta sonra gösteriyor. Gösterdiği sürede mi gelir yoksa daha erken de gelebilir mi?
Hocam video çekimi olarak söylemedim bazı konularda sıkıntı var mesela oyun performansı şimdi diyeceksin bu telefonda snapdragon işlemci var ama samsung yazılımlarından dolayı adam akıllı kullanamıyorsun işlemciyi mi10t pro telefondada aynı işlemci var örneğin genshin impact'te 60fps alırken mi10t pro s20fe 40fps'i geçemiyorGayet iyi video çekimi neden öyle diyiyorsunuz çözemedim .d
15W lık bir şarj aleti geliyor.kutu içeriğine bak şarj aleti yoksa onu da sipariş et . S21FE de gelmiyomuş sanırım 20de geliyosa bilmiyorum
Evet bende o yüzden ondan vazgeçtim.Film ve dizi izlemek için uygun olduğunu düşünmüyorum. Çok küçük...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburadadan aldım bile.Amazondan almanı öneririm. İstanbuldaysan aynı gün veya ertesi gün geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonda çok oyun oynayan biri değilim o yüzden benim için bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.Hocam video çekimi olarak söylemedim bazı konularda sıkıntı var mesela oyun performansı şimdi diyeceksin bu telefonda snapdragon işlemci var ama samsung yazılımlarından dolayı adam akıllı kullanamıyorsun işlemciyi mi10t pro telefondada aynı işlemci var örneğin genshin impact'te 60fps alırken mi10t pro s20fe 40fps'i geçemiyor
İyi o zaman kamerası fln müthiş telefonun bilmiyorum ben size bir adamın kullandıktan bir süre sonraki deneyimleriyle ilgili bir video atacağım izleyin belki birşeyler katar size15W lık bir şarj aleti geliyor.
Evet bende o yüzden ondan vazgeçtim.
Hepsiburadadan aldım bile.
Telefonda çok oyun oynayan biri değilim o yüzden benim için bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Ben genelde mobilden çok aşırı büyük oyunlar oynamam. Aralarında 2gblık bir ram farkı var. Çok fark yaratacağını sanmıyorum. Bence daha çok optimizasyonla alakalı bir durum senin dediğin. Sırf sen öyle dedin diye şuan yüklüyorum oyunu bakıcam. Bayadır adını duyup duruyordum bir bakayım hemde nasılmış.Hocam video çekimi olarak söylemedim bazı konularda sıkıntı var mesela oyun performansı şimdi diyeceksin bu telefonda snapdragon işlemci var ama samsung yazılımlarından dolayı adam akıllı kullanamıyorsun işlemciyi mi10t pro telefondada aynı işlemci var örneğin genshin impact'te 60fps alırken mi10t pro s20fe 40fps'i geçemiyor
bütçeni zorlayıp iphone 11 alsaydın keşke bende var dünyanın en iyi telefonu diyebilirim (apple serilerine)15W lık bir şarj aleti geliyor.
Evet bende o yüzden ondan vazgeçtim.
Hepsiburadadan aldım bile.
Telefonda çok oyun oynayan biri değilim o yüzden benim için bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Ayn hocam iyi olur adamın dediği doğrumu diye bu arada oyun baya büyük internetiniz iyidir inşallah rahat yüklersiniz sonuçları burayada yazarsanız sevinirimBen genelde mobilden çok aşırı büyük oyunlar oynamam. Aralarında 2gblık bir ram farkı var. Çok fark yaratacağını sanmıyorum. Bence daha çok optimizasyonla alakalı bir durum senin dediğin. Sırf sen öyle dedin diye şuan yüklüyorum oyunu bakıcam. Bayadır adını duyup duruyordum bir bakayım hemde nasılmış.
Arada çok fiyat farkı var ve ben değeceğini düşünmüyorum. Sırf ios için alınır.bütçeni zorlayıp iphone 11 alsaydın keşke bende var dünyanın en iyi telefonu diyebilirim (apple serilerine)
2. elde alabilirdi aradaki fiyat farkı 2,5 kArada çok fiyat farkı var ve ben değeceğini düşünmüyorum. Sırf ios için alınır.