undnaf
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 27
- İsim
- undnaf undnafoğulları
- Bütçe
- 10000
Selam millet. Başlıktaki gibi max 10.000 TL lik bir telefon önerisi almak istiyorum ve önerilerinizi sormak istedim. Çok anlamamda telefonlardan genelde PC tarafında aktifim. Aradığım özellkler:
Ekran: Farketmez. Yeterki çok eski bir şey olmasın
Ram: 6GB / 8GB / 12GB...
Kamera: ön/arka anlamam ama gezen bir tipim fotoğraf çok çekerim o yüzden kaliteli olursa iyi olur
.
Su/toz dayanıklılık: Evet. Su şart değil yeterki toza dayanıklılığı olsun. ( Nedenini sormayın.)
İşlemci/ Ekran kartı: Çok anlamam ama PUPG gibi oyunları çalıştırsa iyi olur. (Oynamıyorum genelde)
Hafıza: 128 GB / 256 GB
Marka: Beyler şu an samsung kullanıyorum. Samsungun arayüzünden çok farklı olmayan bir arayüzü olsa yeter.
şarj: genelde 6 saat sosyal medya kullanıyorum. Bir gün götürse yeter.
Beyler bu kadar. Biraz fazla şeyler istiyorsam 10bin tl sınırını azcık geçseniz sıkıntı olmaz!..
Ekran: Farketmez. Yeterki çok eski bir şey olmasın
Ram: 6GB / 8GB / 12GB...
Kamera: ön/arka anlamam ama gezen bir tipim fotoğraf çok çekerim o yüzden kaliteli olursa iyi olur
Su/toz dayanıklılık: Evet. Su şart değil yeterki toza dayanıklılığı olsun. ( Nedenini sormayın.)
İşlemci/ Ekran kartı: Çok anlamam ama PUPG gibi oyunları çalıştırsa iyi olur. (Oynamıyorum genelde)
Hafıza: 128 GB / 256 GB
Marka: Beyler şu an samsung kullanıyorum. Samsungun arayüzünden çok farklı olmayan bir arayüzü olsa yeter.
şarj: genelde 6 saat sosyal medya kullanıyorum. Bir gün götürse yeter.
Beyler bu kadar. Biraz fazla şeyler istiyorsam 10bin tl sınırını azcık geçseniz sıkıntı olmaz!..