Hepsijet saçmalığı kurye paketimi çaldı resmen.

Kodu vermemen gerekiyor. Komşunun arayıp teyit etmeden kodu verirsen teslim alındı sayılıyor.

Ama kapalıysa haber vermeliydi bence
Ne yapalım artık kendince bi şeyler yapmış ama bilmiyorum mesajlarıma dönse kaç gündür. Paketi üstüne alsaydı gidip adamın evine teslim alsam bile sıkıntı etmezdim de mesajlarıma dönmeyip telefonu açmayınca çıldırttı. Sizi uğraştırdık kusura bakmayın yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodu vermemen gerekiyor. Komşunun arayıp teyit etmeden kodu verirsen teslim alındı sayılıyor.
Evet öyleymiş büyük firma olunca öyle sıkıntı etmeden bırakırlar zaten her türlü diye düşündüm de öyle düşünmemek lazımmış

Ne yapalım artık kendince bi şeyler yapmış ama bilmiyorum mesajlarıma dönse kaç gündür. Paketi üstüne alsaydı gidip adamın evine teslim alsam bile sıkıntı etmezdim de mesajlarıma dönmeyip telefonu açmayınca çıldırttı. Sizi uğraştırdık kusura bakmayın yardımcı oldunuz teşekkür ederim

Evet öyleymiş büyük firma olunca öyle sıkıntı etmeden bırakırlar zaten her türlü diye düşündüm de öyle düşünmemek lazımmış
Apartmanı deposu elektrik odası varsa oraya da koyulabilir (Kamera varsa)

Ayrı bir alemler

Arkadaşlar çözüldü polise vereceğim kayıtlarıyla birlikte yazmıştım sonra döndü bana dediğiniz yer kapalıydı başka yere bırakmıştım dedi aynı sokakta. Gidip aldım ama adama sordum bunu geçen cuma mı bıraktı sana diye. Yok dün akşam geldi bıraktı dedi :D öyle yazınca korkup bıraktı galiba baktım sıkıntı yoktu açmamış kutusunu da neden öyle yaptı anlamadım paket üstünde kaldı da unuttu mu filan bilmiyorum da uğraşmayacağım daha aldım paketi sonuçta.
Mesajı nereden attınız ?

Geri