Neler Yeni

Yardım HepsiJET Telefonumu Kaybetti Ne Yapmam Gerekiyor!!??

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,883
İsim
Orkun
Arkadaşlar merhaba hepinize iyi günler dilerim hepsiburada dan 29 kasımda iphone 13 cihaz satın aldım ancak iade etmem gerekti ve iade işlemlerini başlattım hepsijet kargomu aldı ve kargo şu an nerede bilmiyorlar hepsiburadayı arıyorum daha teslim edilmedi şubede diyorlar hepsijeti arıyorum hepsiburada deposuna ulaştırdık diyorlar ne yapacagımı bilemiyorum lütfen yardımcı olun. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

@Abdullah Hacıgül Abi belki sen yardımcı olabilirsin diye etiketliyorum hepsiburada ile iletişime geçme şansın olur mu acaba? 3 aylık maaşım var benim burda öğrenciyim ne olursunuz yardımcı olun @Mehmet Yılmaz @emreBeoa
Sakin olun hocam, senlik bir sorun yok ki. Senden teslim almışlar, kargo firmasının zimmettinde. İster kaybolsun, ister çalınsın, ister yansın bitsin kül olsun. Senden çıktığı için ürün sana ödemeni yaparlar kargo firmasıyla hallederler.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ahmet
2 gün sonra İade onaylanır paranın gelmesini diyorum ben
hocam paranın gelmesi mesele değil benim için iade onaylansın para kredi kartıma gelmeden aynı para ile tekrar bir telefon satın alacagım zaten gelecek olan para ekstremden düşer o soruın degil yani

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sen yine iyisin.. vatan benim ramın üstüne yattı hala ne ram var ortada nede para iadesi her gün aramaktan iflahım kesildi hala ses seda yok!

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ahmet
Sakin olun hocam, senlik bir sorun yok ki. Senden teslim almışlar, kargo firmasının zimmettinde. İster kaybolsun, ister çalınsın, ister yansın bitsin kül olsun. Senden çıktığı için ürün sana ödemeni yaparlar kargo firmasıyla hallederler.
anladım hocam çok teşekkür ederim

sen yine iyisin.. vatan benim ramın üstüne yattı hala ne ram var ortada nede para iadesi her gün aramaktan iflahım kesildi hala ses seda yok!
umarım sorunlarımız bir an önce çözülür hocam

Top Bottom