Neler Yeni

Hepsilisans sitesindeki 50 liralık Retail key gerçek mi?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,076
İsim
Abdullah Aydoğdu

Anakartımı değiştirdim, önceki anakartım için 150-200 lira verip güvenilir bir siteden retail key almıştım. Gene key almak istiyorum ama fazla da para vermek istemiyorum artık yeter.
Bu site ucuza Retail satıyor ama güvenilir midir ki? KMSpico'ya falan bağlamaya kalkmasınlar dümdüz keyle etkinleştirmek istiyorum ben suresiz olarak. İster microsoft hesabıma bağlasın ister anakarta farketemz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1725501709502.png

Satın aldığım siteye girip geçmiş siparişlerimden bana gönderilen kodu tekrar yazdım aktifleşti. Ama o kod 1 kereye mahsus kullanılıyor olmalıydı çünkü anakarta gömülen OEM cinsinden keydi. Şimdi o kodu yazınca da retail olarak etkinleştirdi sanırım. Normal lisanslı windows 10 mu oldu sıkıntısız kullanabilir miyim?

Son düzenleme:

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
fufuker1 development
oem keyinizin retail e dönüştüğünü mü söylüyorsunuz anlamadım.

xTURANN

80+ Silver

Anakartımı değiştirdim, önceki anakartım için 150-200 lira verip güvenilir bir siteden retail key almıştım. Gene key almak istiyorum ama fazla da para vermek istemiyorum artık yeter.
Bu site ucuza Retail satıyor ama güvenilir midir ki? KMSpico'ya falan bağlamaya kalkmasınlar dümdüz keyle etkinleştirmek istiyorum ben suresiz olarak. İster microsoft hesabıma bağlasın ister anakarta farketemz.

Alıntıyı görüntüle

Satın aldığım siteye girip geçmiş siparişlerimden bana gönderilen kodu tekrar yazdım aktifleşti. Ama o kod 1 kereye mahsus kullanılıyor olmalıydı çünkü anakarta gömülen OEM cinsinden keydi. Şimdi o kodu yazınca da retail olarak etkinleştirdi sanırım. Normal lisanslı windows 10 mu oldu sıkıntısız kullanabilir miyim?
Sıkıntı yok, Aldığın key, anakarta işlenseydi format attığında gitmezdi. Ben zamanında kasa almıştım *Vkur'dan, Anakarta gömülü key vardı. Ne kadar format atarsam atıyım, Farklı sürüm ( W10 Home vardı, Pro kurulmuyordu ( kursam bile ) ) kursam da gitmiyordu key.

Key aktifleştiyse, kullan gitsin. Sorun yok. Ben sağlamlisanstan aldığım keyi de şuan öyle kullanıyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,076
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yok, Aldığın key, anakarta işlenseydi format attığında gitmezdi. Ben zamanında kasa almıştım *Vkur'dan, Anakarta gömülü key vardı. Ne kadar format atarsam atıyım, Farklı sürüm ( W10 Home vardı, Pro kurulmuyordu ( kursam bile ) ) kursam da gitmiyordu key.

Key aktifleştiyse, kullan gitsin. Sorun yok. Ben sağlamlisanstan aldığım keyi de şuan öyle kullanıyorum.
Reis anakartımı değiştirdim, OEM keyin gitmesi normal değil mi?

oem keyinizin retail e dönüştüğünü mü söylüyorsunuz anlamadım.
Evet, keyim OEM'di eminim. Anakartı değiştirdim, öylesine aynı kodu bir daha deneyeyim dedim aktifleşti ve retail yazıyor şimdi.

xTURANN

80+ Silver
Reis anakartımı değiştirdim, OEM keyin gitmesi normal değil mi?

Evet, keyim OEM'di eminim. Anakartı değiştirdim, öylesine aynı kodu bir daha deneyeyim dedim aktifleşti ve retail yazıyor şimdi.
Anakartı değiştirdiğini görmedim, evet gitmesi normal.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
snop02

Alıntıyı görüntüle

retail home keyler cabuk bloke olmuyor, pro gibi.
Pro iş ve kurumsal oldugu için cabuk bloke oluyor.
home larda sıkıntı yok.
2023 eylulde 817home retail dustu internete, halacogu aktif.
aynı home retail ile 6 etkinleştirdik, key hala aktif..

retail home keyler cabuk bloke olmuyor, pro gibi.
Pro iş ve kurumsal oldugu için cabuk bloke oluyor.
home larda sıkıntı yok.
2023 eylulde 817home retail dustu internete, halacogu aktif.
aynı home retail ile 6 etkinleştirdik, key hala aktif..
hatta baska pc de bile uygulasan etkinleştirir büyük oranda..

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Turhan Işık
adamlar bana win 11 home almama rağmen win 11 pro key attılar. Nitekim sistem kendini 11 proya yükseltti ve keyi kabul etmedi.

Yazdım wp'den adam diyorki sen win 11 pro yüklemişsin sonrada bizden win 11 home almışsın. Salağa mail görüntüsü atıyorum ben 11 home aldım diye adam benden ekstra para istiyor.

Uzak durmanız tavsiye edilir. 40 lirayıda alsın biryerlerine monte etsinler.

Top Bottom