Neler Yeni

Her açılışta monitörde sinyal yok hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ben kimim
Herkese merhaba, yaklaşık 2 3 ay önce ikinci el RX580 kart aldım. Kart oldukça temiz kullanılmıştı, ben aldığımda 1 aydan daha fazla süre garantisi bile mevcuttu. Önceden onboard gpu ile sistemimi kullandığım için herhangi bir driver yüklü değildi. Kartı sisteme taktım, driver indirdim ancak kurulum esnasında ekran gitti sinyal yok yazdı. ancak kasa çalışıyordu mesela usb bellek taktığım zaman uyarı sesi vs. geliyor. Sorunu anlamadım, güvenli modda açıp ddu ile her şeyi sildim tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Komple format attım aynı sorun devam ediyor. 2 3 kez format attıktan sonra, ekran kararınca hdmi kablosunu çıkarıp takmak aklıma geldi. Kabloyu çıkarttım, geri taktım ekran geldi. Her türlü stres testi vs yaptım kartta sorun yok ancak bilgisayarı her açtığımda sinyal yok yazıyor, monitörden hdmi girişini seçtiğimde sorunsuz açılıyor. Çok vaktim olmadığı için 2 3 aydır böyle kullanıyorum ancak artık sıkıldım. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Zeynel Çalık
hocam monitör modeli nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ben kimim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazmayı unutmuşum. İlk açılışta bios ekranı vs. geliyor windows kısmına geçtiği an ekran gidiyor. monitörden hdmi girişini seçtiğimde ekran geri geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,000
Üyeler
160,018
Son üye
emirturkk
Top Bottom