Dolar almakla kur korumalı hesabin farki nedir hocam? Kur korumalı da zarar oluyor mu?Hayır En Mantıklısı Dolar Yada Altın Diğerleri Çok Dalgalı Üzülürsün Ama Bu Aralar Dolar Altında Alınır Mı Bilmiyorum Faiz Artırımı Falan
TL cinsinden USD, EUR ve GBP kurunun vade sonunda faiz oranından daha fazla artması durumunda kur farkı koruması sunan rekabetçi bir mevduat ürünüdür.Kur korumalı hesaplar nasıl oluyor? Iş bankasinin hesabina bakiyorum ama faiz diyor, mesela 20tlden girdiğim hesap 3 ay sonra 25 TL olduysa 25 tlden mi yoksa faiz üzerinden mi hesapliyorlar?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolar almakla kur korumalı hesabin farki nedir hocam? Kur korumalı da zarar oluyor mu?
Faiz oranindan az arttiginda ne oluyor peki hocam? Faizi mi yatiriyorlar?TL cinsinden USD, EUR ve GBP kurunun vade sonunda faiz oranından daha fazla artması durumunda kur farkı koruması sunan rekabetçi bir mevduat ürünüdür.
Evet faizi yatırıyorlarFaiz oranindan az arttiginda ne oluyor peki hocam? Faizi mi yatiriyorlar?
O kadarını bilmiyorum ama yıl sonunda biticek zaten o işi çok uzun soluklu yapamazlar. Umarım Mehmet Şimşek'in elini kolunu bağlamazlar da adam yapacağı her şeyi düzgünce yapar. Kısa vadede acı çeksekte uzun vadede stabil ekonomi seyri izleye biliriz. Böylelikle kur koruma vs şeylerine de gerek kalmaz.Faiz oranindan az arttiginda ne oluyor peki hocam? Faizi mi yatiriyorlar?
her ay 1 gram alacağım bro öğrenciyim.Altın alıyorsan uzun süre o paraya dokunmamayı düşünerek plan yapmalısın. 1 gram alırım 2 ay sonra satarım düşüncesinde olursan çok kar sağlayacağını düşünmüyorum.
Birde hisse işlerinden anlamıyorsan hiç bulaşma o işlere.
bence hurdadan altın çıkar eğer bit pazarı aşığı isen yt de vardı bende uğraşmak isterim ama mealim yokher ay 1 gram alacağım bro öğrenciyim.