Mamyy
80+ Silver
Ortalama fiyatını yazsaydın aslında güzel olurdu ama yinede iyi.Fiyatları yazmadım,ikide bir değişiyor fiyatları.
Ortalama fiyatını yazsaydın aslında güzel olurdu ama yinede iyi.Fiyatları yazmadım,ikide bir değişiyor fiyatları.
valla abi dolar ucmazsa pc alcam yazına 3600x 5700xt ya da 5600xt alcam onu besleyebilecek bi psu olsunda yeter bana ızgaralımı mb511Fiyatları yazmadım,ikide bir değişiyor fiyatları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MB 511 650W RGB kasasına bak derim en son o fiyatlardaydı
Evet,bu rehberde var zaten.valla abi dolar ucmazsa PC alcam yazına 3600x 5700xt ya da 5600xt alcam onu besleyebilecek bi psu olsunda yeter bana ızgaralımı mb511
ekran kartı işlemciyi bide ssdyi babama aldırsam kalan parçaları kendi cebimden alabilirim heraldeEvet,bu rehberde var zaten.
Önü full mesh.
bu kasayı alsam cooler masterın psusumu gelcek bazıları seltifikasız geliyor falan demişley aydınlatırmısınız hocamEvet,bu rehberde var zaten.
Önü full mesh.
80+ sertifikası var.ekran kartı işlemciyi bide ssdyi babama aldırsam kalan parçaları kendi cebimden alabilirim heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kasayı alsam cooler masterın psusumu gelcek bazıları seltifikasız geliyor falan demişley aydınlatırmısınız hocam
patlamaz demi hocam80+ sertifikası var.
Ama bronze,gold filan değil.Düz 80+
Sertifika verimlilikle alakalı bir şeydir.Elektrik faturana yansır.
Cooler Master bilindik ve güvenilir bir marka,patlamaz.Kaliteli bir psu dur.patlamaz demi hocam
Cooler Master bilindik ve güvenilir bir marka,patlamaz.Kaliteli bir psu dur.
MWE için dedimCooler Master bilindik olunca tüm PSU'ları iyi mi oluyor?
MWE için dedim
belki daha kötüleri vardır
var mı?