DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dostlar selamlar. Çok uzun zamandır yapmadığım bu serinin en taze hâli ile karşınızdayım.
Satın alma linki bırakmayacağim, epey.com linki bırakacağım. İstediğiniz site veya renk linkine epey.com'dan ulaşabilirsiniz.
0-2000 TL
Redmi Note 8
2000 TL'nin altına düşmüş durumda. Fiyatına göre en iyi telefon şu an. Kaçırmayın
TCL 10L
Redmi Note 8 varken alınmaz, alternatif olarak düşünün.
2000-2500 TL
Redmi Note 9S
Bu bütçede muhtemelen alınabilecek en iyi telefon
Realme 7
Redmi Note 8 Pro
Diğer ikili varken almak pek mantıklı değil ama yine de alınabilir.
2500-3500 TL
Poco X3 NFC
Bütçenin en iyi telefonu. 3500 lira bütçede bile alınması en mantıklı cihaz.
NEDEN REDMI NOTE 9 PRO KOYMADIM?
ÇÜNKÜ POCO'DAN İYİ BIR YANI YOK VE AYNI FİYAT. POCO KISACA DAHA İYİ.
Galaxy M31s
MIUI sevmiyorsanız tercih edilebilir. (~3000 TL)
Galaxy M51
Güzel telefon, alınabilir.
BU REHBER İLE DE M51 VE POCO'NUN FARKLARINA BAKABİLİRSİNİZ:
NEDEN REALME 7 PRO ÖNERMEDİM?
ÇÜNKÜ MİKROFON VE HOPARLÖR KISMINDA KRONIK BIR ARIZA VAR.
3500-4100 TL
MI 10T LITE
Gayet güzel telefon, 5G teknolojisine de sahip. 64 GB versiyonu da mevcut. 200 TL daha ucuz. Ben 128 GB öneriyorum. Yine M51 ve Poco ile olan farklarını öğrenmek için üstteki rehbere göz atın.
4100- 5300 TL
MI 10T
Güzel telefon, her şeyi var neredeyse. Alınabilir.
S20 FE
Gayet güzel bir telefon, IP68 sertifikası dahil üst seviye özelliklere sahip.
5000-7500
Galaxy S20 (6000 TL)
NOT: + modeli ile arasında 1000 TL fark var diye önermek istemedim.
IPhone 11 (7300 TL)
IPhone seviyorsanız hâlen alınır.
ONEPLUS 8 (7400 TL)
Geldik android'in kralı Oneplus'a. Gayet güzel telefon, alınabilir.
7500-10500 TL
Galaxy S20 ULTRA
Anlatmama gerek yok. Çok güzel bir telefon.
ONEPLUS 8 PRO
Harika bir telefon
IPhone 12
IPhone seviyorsanız güzel bir cihaz. Paranız varsa 128 GB öneririm.
P40 PRO
Kamerası baya güzel bir cihaz, Google servislerinin olmayışı sıkıntı yaratabilir.
10.000 TL'lerin üstüne telefon almak mantıklı değil. Ondan dolayı önermiyorum.
Listem bu kadardı. Bu listeyi hazırlamamda yardımcı olan kendime teşekkür ediyorum. Umarım işe yarar. Umarım beğenmişsinizdir.
Contravolta sundu.
Satın alma linki bırakmayacağim, epey.com linki bırakacağım. İstediğiniz site veya renk linkine epey.com'dan ulaşabilirsiniz.
0-2000 TL
Redmi Note 8
2000 TL'nin altına düşmüş durumda. Fiyatına göre en iyi telefon şu an. Kaçırmayın
Xiaomi Redmi Note 8 Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
TCL 10L
Redmi Note 8 varken alınmaz, alternatif olarak düşünün.
TCL 10L (T770H) Cep Telefonu
TCL 10L T770H detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2000-2500 TL
Redmi Note 9S
Bu bütçede muhtemelen alınabilecek en iyi telefon
Xiaomi Redmi Note 9S Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 9S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Realme 7
Realme 7 (RMX2151) Cep Telefonu
Realme 7 RMX2151 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Redmi Note 8 Pro
Diğer ikili varken almak pek mantıklı değil ama yine de alınabilir.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB Cep Telefonu
Xiaomi Redmi Note 8 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2500-3500 TL
Poco X3 NFC
Bütçenin en iyi telefonu. 3500 lira bütçede bile alınması en mantıklı cihaz.
Poco X3 NFC 128 GB Cep Telefonu
Poco X3 NFC detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
NEDEN REDMI NOTE 9 PRO KOYMADIM?
ÇÜNKÜ POCO'DAN İYİ BIR YANI YOK VE AYNI FİYAT. POCO KISACA DAHA İYİ.
Galaxy M31s
MIUI sevmiyorsanız tercih edilebilir. (~3000 TL)
Samsung Galaxy M31s (SM-M317F/DSN) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M31s SM-M317F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Galaxy M51
Güzel telefon, alınabilir.
Samsung Galaxy M51 (SM-M515F/DSN) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M51 SM-M515F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
BU REHBER İLE DE M51 VE POCO'NUN FARKLARINA BAKABİLİRSİNİZ:
Mi 10T Lite vs Poco X3 NFC vs M51 (KARŞILAŞTIRMA)
Dostlar selamlar. 5 şubatta 12 uyarı puanından dolayı 2 Hafta ban yedim. Ban yemeseydim bu karşılaştırma konusu daha erken gelecekti. Neyse, artık aranızdayım. Umarım rehber faydalı olur. Bugün Türkiye'de yeni yeni satışa çıkan, fiyatıyla da "alınır mı?" dedirten XIAOMI MI 10T LITE'ı mercek...
forum.donanimarsivi.com
NEDEN REALME 7 PRO ÖNERMEDİM?
ÇÜNKÜ MİKROFON VE HOPARLÖR KISMINDA KRONIK BIR ARIZA VAR.
3500-4100 TL
MI 10T LITE
Gayet güzel telefon, 5G teknolojisine de sahip. 64 GB versiyonu da mevcut. 200 TL daha ucuz. Ben 128 GB öneriyorum. Yine M51 ve Poco ile olan farklarını öğrenmek için üstteki rehbere göz atın.
Xiaomi Mi 10T Lite 128 GB Cep Telefonu
Xiaomi Mi 10T Lite detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
4100- 5300 TL
MI 10T
Güzel telefon, her şeyi var neredeyse. Alınabilir.
Xiaomi Mi 10T Cep Telefonu
Xiaomi Mi 10T detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
S20 FE
Gayet güzel bir telefon, IP68 sertifikası dahil üst seviye özelliklere sahip.
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (SM-G780F/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
5000-7500
Galaxy S20 (6000 TL)
Samsung Galaxy S20 (SM-G980F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 SM-G980F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
NOT: + modeli ile arasında 1000 TL fark var diye önermek istemedim.
IPhone 11 (7300 TL)
IPhone seviyorsanız hâlen alınır.
Apple iPhone 11 Cep Telefonu
Apple iPhone 11 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
ONEPLUS 8 (7400 TL)
Geldik android'in kralı Oneplus'a. Gayet güzel telefon, alınabilir.
OnePlus 8 Cep Telefonu
OnePlus 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
7500-10500 TL
Galaxy S20 ULTRA
Anlatmama gerek yok. Çok güzel bir telefon.
Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B/DS) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 Ultra SM-G988B/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
ONEPLUS 8 PRO
Harika bir telefon
OnePlus 8 Pro 128 GB Cep Telefonu
OnePlus 8 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
IPhone 12
IPhone seviyorsanız güzel bir cihaz. Paranız varsa 128 GB öneririm.
Apple iPhone 12 64 GB Cep Telefonu
Apple iPhone 12 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
P40 PRO
Kamerası baya güzel bir cihaz, Google servislerinin olmayışı sıkıntı yaratabilir.
Huawei P40 Pro (ELS-NX9) Cep Telefonu
Huawei P40 Pro ELS-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
10.000 TL'lerin üstüne telefon almak mantıklı değil. Ondan dolayı önermiyorum.
Listem bu kadardı. Bu listeyi hazırlamamda yardımcı olan kendime teşekkür ediyorum. Umarım işe yarar. Umarım beğenmişsinizdir.
Contravolta sundu.
Son düzenleme: