Neler Yeni

HER DİLDE ALT YAZI VE DUBLAJ OLAN KORSAN FİLM İZLEME SİTESİ

zindan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak şahin
İlgilendiği Kategoriler
pc parçaları toplama pc
Discord
zindan
Kız arkadaşım ile bir dizi izlemek istiyorum ama ben türkçe o italyanca biliyor ve ben yeterince ingilizce bilmiyorum bu yüzden dubble altyazı veya istediğim dublajı seçip birde istediğim alt yazıyı seçip izleyebileceğim her dilin olduğu global bir siteye ihtiyacım var bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilirmisiniz?

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Burak
hocam oyle bir site varmıdır bilmem ama italyan sitelerine bakabilirsin ingilizce altyazılı italyanca seslendirmeli

zindan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak şahin
İlgilendiği Kategoriler
pc parçaları toplama pc
Discord
zindan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oyle bir site varmıdır bilmem ama italyan sitelerine bakabilirsin ingilizce altyazılı italyanca seslendirmeli
teşekkür ederim önerin çok işime yarar <3

zindan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak şahin
İlgilendiği Kategoriler
pc parçaları toplama pc
Discord
zindan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
site değil ama istediğiniz dizi bölümü veya filmi kolayca 1080p indirip bir video oynatıcısına atıp birde indirdiğiniz istediğiniz dildeki altyazıyı ekleyerek kasma olmadan kolayca istediğin ister 1 ister 2 altyazı ile izleyebilirim benim ile aynı isteği olanlar için en kaliteli yöntem
Kız arkadaşım ile bir dizi izlemek istiyorum ama ben türkçe o italyanca biliyor ve ben yeterince ingilizce bilmiyorum bu yüzden dubble altyazı veya istediğim dublajı seçip birde istediğim alt yazıyı seçip izleyebileceğim her dilin olduğu global bir siteye ihtiyacım var bildiğiniz bir site varsa yardımcı olabilirmisiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,618
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom