TRAras
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- Bill
Merhaba,
İlk öncelikle ağrıyan dişiniz arka kısımda ise 20'liklerin arkasındaki et kısmına iğne yapılıyor. aynı zamanda dişin dibine ete doğru yukarıdan aşağıya iğne yapıyor. seni biraz bekletiyor dişin uyuştumu dolgu kurtarılabilir ise dolgu yapılır ki dibi çürümüş ise kurtulma şansı yok. paran var ise geciktirme dişini git yaptır cidden bir şey olmaz diyip geciştirilecek bir şey değil keza ben öyle diyordum daha dün dişim çekildi çok kötü bir durum para gelir gider sağlık gidip gelmez o yüzden kıyın paraya.
İlk öncelikle ağrıyan dişiniz arka kısımda ise 20'liklerin arkasındaki et kısmına iğne yapılıyor. aynı zamanda dişin dibine ete doğru yukarıdan aşağıya iğne yapıyor. seni biraz bekletiyor dişin uyuştumu dolgu kurtarılabilir ise dolgu yapılır ki dibi çürümüş ise kurtulma şansı yok. paran var ise geciktirme dişini git yaptır cidden bir şey olmaz diyip geciştirilecek bir şey değil keza ben öyle diyordum daha dün dişim çekildi çok kötü bir durum para gelir gider sağlık gidip gelmez o yüzden kıyın paraya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
o diş hekiminin yanına gidip işlem kayıt belgesini iste aynı zamanda anestesi uygulanmadan yapıldığını belirtsinler.Yok iğneden korkmuyorum daha önce tanıdığımızın tanıdığı olan bir diş hekimine gitmiştik 4 çürüğün var diyip uyuşturmadan dişin içini aerator ile açmaya çalışmıştı çektiğim acının haddi hesabı yok. Sonradan öğrendim ki anestezi uygulanması gerekiyormuş meğer doktor anestezi uygulamadan dişi düzeltmeye çalışıyormuş 3 seans dayanabildim daha da gitmedim zaten