Neler Yeni

HER EVDE OLMASI GEREKEN EŞYALAR, HAYAT KURTARAN ÜRÜNLER

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Huzur be vallahi billahi sadece birazcık huzur

milenix

80+ Gold
21 yıllik reklamciyım. bu işin okulunu okudum.

reklam dersinin ilk cümlesi şuydu:"Reklamın amacı, tüketicinin ihtiyaç siralamasinı değiştirmektir." hani bazen bir mali alamadiniz diye üzülüyorsunuz ya, üzülmeyin. çünkü o, sizin ihtiyacinız değil. hani bazen bir mali aldiğiniz için seviniyorsunuz ya, sevinmeyin. çünkü o da sizin gerçek ihtiyacıniz değil. biz reklamcilar, sizin ihtiyaç sıralamanizı değiştiriyoruz. bazen de yapay ihtiyaçlar yaratiyoruz. son sözüm şudur sevgili tüketici: tüketirken tükenmeyin! harcarken harcanmayın! bir sakiz da alsaniz, bir araba da alsaniz harcadiğinız para değil, hayatınız. çünkü o parayı kazanmak için ömrünüzü harciyorsunuz, qününüzü, haftanizi her neyse... bir gazoz için ömrünüzün bir saatini, bir gömlek için beş gününüzü harcıyorsunuz. harcarken harcaniyorsunuz.

HARCARKEN HARCANMAYIN
ne anlatıyon yav isteklerimiz için harcamıyacaksak niye kazanmak için emek veriyoruz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
ne anlatıyon yav isteklerimiz için harcamıyacaksak niye kazanmak için emek veriyoruz
Kanka olay benim metnim değil bir filmden şey bu şöyleki bana kalırsa iPhone 14 um varken 15 çıktı diye almak israf hani bu bana kalmış kim ne derse desin benim düşüncem bu parayı doğru şeylere kullanmak en mantiklisidir reklamlar sadece istek sirani degistirir

milenix

80+ Gold
Kanka olay benim metnim değil bir filmden şey bu şöyleki bana kalırsa iPhone 14 um varken 15 çıktı diye almak israf hani bu bana kalmış kim ne derse desin benim düşüncem bu parayı doğru şeylere kullanmak en mantiklisidir reklamlar sadece istek sirani degistirir
ha bende ondan bahsetmedim bende iphone 12/13 serisinden elinde olupta çıkar çıkmaz akın ederek 14 alanlara karşıyım ve kimse reklamlardan bahsetmemiş sizin direkt böyle yazmanız garip geldi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu başlık altında bir şeyler almak isteyen insanlara ışık olalım. Sizin aklınıza gelen hayatı kolaylaştıran ürün deneyimlerinizi listeliyoruz. (Konu dışı alakasız ve gereksiz yorumlardan kaçınalım)

Böyle bir başlık aradım bulamadım peşinen söyleyeyim;

İyi bir Flash bellek ve ssd ürünleri

Bluetoothlu olan telefon aksesuarları

Ve en önemlisi Kesinlikle üçlü priz uzatma kablosu

Şişme koltuk
Bence direkt para bulunması

Top Bottom