Neler Yeni

her gördüğünüz hile değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Sen de hilecilere geldin adam SMURF açmış.
Kaç kez demeliyim ? Oyunu öğreneceksin sonra yükseleceksin.
Bende kaç kez smurf'lere yenildim eee ne yapalım yani ne istiyorsun ona bakarsan.
Nova iken karşıya keleş de geliyor ne yapalım yani bu da haksızlık
KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN SMURFUN DAHA NERESİNİ SAVUNUYORSUN KENDİ FİKİRLERİNLE ÇELİŞİYORSUN KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN ALOOOOOOOOOOOOO SAÇMALAMAYIN ARKADAŞMISINIZ ANLAYAMADIM SİZİN KAFADAN YAŞAMAK İSTİYORUM

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
bende genelde smurf oynarıum daha dün akşam oynadım 37 vurdum split-jett ile sadece düşünerek oynuyorum adamlar wh diyor çok ağlayan var tr de sizi her vuran hile olmuyor sonuna kadar katılıyorum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN SMURFUN DAHA NERESİNİ SAVUNUYORSUN KENDİ FİKİRLERİNLE ÇELİŞİYORSUN KENDİ AĞZINLA HAKSIZLIK DİYORSUN ALOOOOOOOOOOOOO SAÇMALAMAYIN ARKADAŞMISINIZ ANLAYAMADIM SİZİN KAFADAN YAŞAMAK İSTİYORUM
O zaman bu da haksızlık diyorum çift keleşsin global main hesap adam geliyor.
Bu da oyunun sorunu o zaman

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

ne diyon ali

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hileden ban yersin veya smurf gibi bir raporlama seçeneği yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

dedim derecesiz giriyrum arada arkadaşlarımla giriyorum ondada gülmekten 10 vuruyorum dedim suçum varsa bile oda iyi oynamamdır
smurf değil çünkü çoklu hesap
bu yasak
kurallardan bakarsın
çoklu hesap yasak bir şey
anlaşılırsan banlanırısn diyecem yeni hespa açarsın

Impe

80+ Silver
gel bak bir tek dereceli alma maçlarımda az zorlamışım başka dereceli yok nerdeyse onlarda 10 kill neden oynamadım bile

Ekler

• Ekran Görüntüsü (88).png
    Ekran Görüntüsü (88).png
    1.2 MB · Hit: 38
  • Ekran Görüntüsü (87).png
    Ekran Görüntüsü (87).png
    1.2 MB · Hit: 31

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bak dostum sana dostum demek de istemem ama şunu söylemek istiyorum.

Açık sözlü bir insanım ve açık açık söylüyorum sana o kadar sinirliyim ki şu anda sövmemek için kendimi zor tutuyorum.
Bak geçen gün birisi daha en ufak detay vermeden telekomla ilgili sorununu anlatmış ben anlamadım dedim sen bana bunu dedin ya.
Alıntıyı görüntüle

Burada savunma mı var yoksa sende anlama kıtlığı mı var?
Her konuya girip boş beleş mesaj atıyorsun duyar kasıyorsun yeter artık yeter ya bi dur bıkmadın mı artık o kadar şeyden?
Ne zaman bir mesaj atsam geliyorsun bana tepki gösteriyorsun lan bi sal bak sadece sen değil birkaç kişi daha var ya bi salın beni adama yardım edeyim ya sorununu çözeyim ya. Sen o kişiye yardım etmeyeceksen niye konuya geliyorsun ya?
Alın konu linki ya.

Olay ne biliyor musunuz?
Birisi pingle ilgili sorun yaşamış, telekom da kablolu mu bağlanıyorsunuz diye sormuş o kişi de bunu artık nasıl bir kafası varsa geçiştirme olarak algılamış. @Prof ESL de gelmiş diyor ki Telekomu savunma. Milleniyi arasan da aynısını soracak ya.
Şu anda ağzımı bozmak istemiyorum. Kısaca lütfen artık sal beni. Şu lanet internet konularında insanlara en ufak faydan bile olmayacaksa lütfen bu konulara yazma.
Konunun burada olması ne alaka ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sen de hilecilere geldin adam SMURF açmış.
Kaç kez demeliyim ? Oyunu öğreneceksin sonra yükseleceksin.
Bende kaç kez smurf'lere yenildim eee ne yapalım yani ne istiyorsun ona bakarsan.
Nova iken karşıya keleş de geliyor ne yapalım yani bu da haksızlık
o oyunu elmaslara ölerek mi öğrenicke söyle bakalım seni yüksek akıllı mega brain arkadaş

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
al bi smurf daha seninde anana sövülse yeridir kendi rankınızla oynayamıyorsanız bi alt ranka düşün onlarla oynayın sakatlar

hakaret etmeye hakkın yok kendş rankımdada vurabiliyorum demir de de bronzdada

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom