Neler Yeni

Her gün açılan epic games konuları

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar ve adminler,
Artık her gün her akşam epic games bedava oyun konusu görüyoruz en az 10 tane açılıyordur biri gidiyor biri geliyor cidden çok fazla oluyor bence böyle düşünenler vardır illa ki.
Bence bir ana konu olsun başka konu açmak yasak olsun forum çok doluyor onlarla diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?

Keremdiyola

80+ Bronze
Dostlar ve adminler.
Artık her gün her akşam epic games bedava oyun konusu görüyoruz en az 10 tane açılıyordur biri gidiyor biri geliyor cidden çok fazla oluyor bence böyle düşünenler vardır illa ki.
Bence bir ana konu olsun başka konu açmak yasak olsun forum çok doluyor onlarla diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir?
Aynen r6 siege ile alakalı 12 tane konu gördm

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,539
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar ve adminler,
Bir ana konu olmalı. Bu süreç boyunca herkes orada tartışsın bence. Diğer türlü her taraf ePiC gAmEs bEleŞ konusu oluyor.

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
doların artması konularına karşmadılarsa buna hayatta karışmaz sayın yöneticiler.

Top Bottom