BİTTİbeyler hala destiny 2 dağıtıyo mu
Her gün epic gamesi açıp kontrol etmeyen adamda 80+ plantinumum demesinŞuana kadar hangi oyunlar verildi daha yeni gördüm
DESTİNY ve dnf duel verildi . birde dün çıkanŞuana kadar hangi oyunlar verildi daha yeni gördüm
Kevin Hart geldi aklıma. Standupta kullanmıştı o repliği. Hatta onun okuduğu şekilde okudum istemsiz.AAA oyun isteyenlere cevap olarak "Alright, alright, alright..." diye tweet atmışlar. Ne verecekler acaba?
Maalesef bittibeyler hala destiny 2 dağıtıyo mu
Her gün epic gamesi açıp kontrol etmeyen adamda 80+ plantinumum demesin
Sürekli 15 20tl lik oyun verince bende saldım epic iHer gün epic gamesi açıp kontrol etmeyen adamda 80+ plantinumum demesin
Katılıyorum arada sırada bakarım benddSürekli 15 20tl lik oyun verince bende saldım epic i
Kyk koşullarında internetin i'si bile olmayınca okula gitmişken hem update yapıyorum hem kontrol ediyorum bi ara sıkıntıdan beleş unreal engine assetlerinin hepsini aldımSürekli 15 20tl lik oyun verince bende saldım epic i
Daha etkinlik yeni başladı dur bakalımgeçen senelerdeki oyunlar nerde bunlar nerde.gta 5,alan wake,fm 2022,tomb raider shadow,farming smilatör 2019,assasins creed syndicate, death stranding,watchdog serisi,metro serisi ve daha niceleri.94 oyun kaptım hepsini.şimdi verilenlere bakıyorum yani eskiden tv ye taktığım atari oyunları bunlardan daha kalitelidir herhalde süper mario falan.