Neler Yeni

Her gün farklı bir arkadaşım bana ihanet ediyor.

haxidorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Tuğrul
Her gün farklı bir arkadaşım beni satiyor. Daha dün 4 kişi beraber kurduğumuz planda, 3 kişi ve onların diğer arkadaşları beraber yaptılar. Bunu bana yapanlardan biri 10 diğerleri 2-3 senelik arkadaşlarım. Hiç bir yere çağırılmıyorum. Her yardıma ihtiyaçları olduğunda koşuyorum. Kavgalarına gidiyorum. Olmadıkları yerlerde onları koruyorum ama nafile.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Çağdaş Alkan
Her gün farklı bir arkadaşım beni satiyor. Daha dün 4 kişi beraber kurduğumuz planda, 3 kişi ve onların diğer arkadaşları beraber yaptılar. Bunu bana yapanlardan biri 10 diğerleri 2-3 senelik arkadaşlarım. Hiç bir yere çağırılmıyorum. Her yardıma ihtiyaçları olduğunda koşuyorum. Kavgalarına gidiyorum. Olmadıkları yerlerde onları koruyorum ama nafile.
Hak etmeyen kişilere haddinden fazla değer verirsen, değersiz olursun kardeşim. O yüzden mesafeni insanlara karşı her zaman koru, sende bu eksikliği görmüşler ki sürekli yapıyorlar. Tavrını koymaz isen böyle devam eder. Kendinizi asla kimseye ezdirmeyin kimseyide haksız yere ezmeyin

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yeni arkadaşlar edinme vakti. Hayırlı yolculuklar hocam.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Demek ki onlar sizi arkadaşı olarak görmüyormuş, nextleyeceksiniz. Başka yolu yok.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Böyle 4-5arkadaşım vardı biraz sabrettim onları kaybetmemek için ama baktım olmuyor dedim ki beni daha aramayın şuanda daha kaliteli bir hayat yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,105
Üyeler
163,778
Son üye
chromososs
Top Bottom