hala sorman garip50k fiyatı çokmu herşeyiyle
değil dostum bi kaç kişi ye sordum onaylayanlar olmuştu monitör vs var diye ucuza geliyor falan dendi iyiki foruma atmışım teşekürler konuyu donduruyorumbu konu troll mü anlamadım:/
Buda pahalı gibiİstanbul - KASA FİYATINA KOMPLE SATILIK
İŞLEMCİ : i5 - 13400F ANAKART : MSI PRO B760M-A WİFİ EKRAN KARTI : ASUS DUAL RX 6750XT 12GB RAM : GSKİLL 3600 MHZ 2x8 KASA : THERMALTAKE VERSA T27 TG 750W 80+ SIVI SOĞUTUCU : MSI MAG M240 240MM MONİTÖR : DELL 27'' 2MS 165 HZ 2K SSD : MLD...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
değil dostum bi kaç kişi ye sordum onaylayanlar olmuştu monitör vs var diye ucuza geliyor falan dendi iyiki foruma atmışım teşekürler konuyu donduruyorum
Çok tabi hocam50k fiyatı çokmu herşeyiyle
50k hocamBuna toplam hersey dahil 105bin TL verecekseniz size daha iyi bir teklifim var Alıntıyı görüntüle
teşekürler konuyu kapatıyorum iyi forumlarHocam kisacasi 50k o sisteme vereceginize alin cope atin daha mantikli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hani ITOPYA da bile bu fiyatlarda bunu tokat manyagi yapacak sistemler var. ITOPYA da bile.
Hocam isterseniz 50k hazir sistem tavsiyesi diye konu acin cok daha iyilerini atarlar.50k hocam
teşekürler konuyu kapatıyorum iyi forumlar