Arkadaşlar son bir sorumuz olsun bu sisteme her şey dahil kaç para verilir güvendiğim bi arkadaş olduğu için başka ikinci el e para veresim yok ödeme kolaylığıda var bu sistemin tüm yazanlar dahil hakkı nedir sizin gözünüzde
Sistem 2. el ve Fiyatı 50k bu şartlarla alınır mı? ????*
Merhaba yukarıdaki sistemi almaya niyetliyim 2080 ti ekran kartı olduğu için kafam epey karışık gördüğünüz tüm parçalarla 50k fiyat sizce kelepir alınır mı yoksa 2080 ti almak yanlış olurmu
çok fazla iyi oyun oynamıyorum grafik kalitesi benim için çok da önemli değil ama mühendislik için modelleme yaptığımdan sistem iyi ve uzun ömürlü olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
parçaların yanlarındaki fiyatlar geçen ayki sıfır fiyatları
Herkes kazık falan demiş.Sadece yorum yapmış.Arkadaşlar kazık olduğunun farkındayız zaten fakat arkadaşa bi düzgün sistem önerseniz de tadından yenmezdi. https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/ Alıntıyı görüntülebu şekilde özelleştirme yaparsnız güzel olur
Sistem 2. el ve Fiyatı 50k bu şartlarla alınır mı? ????*
Merhaba yukarıdaki sistemi almaya niyetliyim 2080 ti ekran kartı olduğu için kafam epey karışık gördüğünüz tüm parçalarla 50k fiyat sizce kelepir alınır mı yoksa 2080 ti almak yanlış olurmu
çok fazla iyi oyun oynamıyorum grafik kalitesi benim için çok da önemli değil ama mühendislik için modelleme yaptığımdan sistem iyi ve uzun ömürlü olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
parçaların yanlarındaki fiyatlar geçen ayki sıfır fiyatları