kad1RRR
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,931
kardeşim ramı 16 alır klavyeyi giriş seviye alır kalan parayla kamera alır çok büyütüyorsun mevzuyutamamda dostum kamera olmadan nasıl yayın işini büyütücek
kardeşim ramı 16 alır klavyeyi giriş seviye alır kalan parayla kamera alır çok büyütüyorsun mevzuyutamamda dostum kamera olmadan nasıl yayın işini büyütücek
16 gb ram ile yayın açamaz dostum nasıl tavsiye vereceksinkardeşim ramı 16 alır klavyeyi giriş seviye alır kalan parayla kamera alır çok büyütüyorsun mevzuyu![]()
Kasa 2. El test edip al en mantiklisi bazi ekipmanlarida oyle alabilirsin hem daha kaliteli alirsin illa sifir alcsm diyosan 4060 ti den yuksek bisey alamazsin
ben anlamıyorum da sen hiç anlamıyormuşsun yayın işlerinden, eyvallah.16 gb ram ile yayın açamaz dostum nasıl tavsiye vereceksin
Hocam allahınızı severseniz twitche girin bakın sistem özelliklerinde milletin donanımları ne? 4k 120fps 2135904129035 bit yayın vermeye çalışmıyoruz gerçekten çok abarttınız öneri yapmayacaksanız konuyu kirletmeyin artık.16 gb ram ile yayın açamaz dostum nasıl tavsiye vereceksin
oyun ram yiyor discord obs ram yiyor hemde az buz degil irl yapsa crome ram yiyor windows ram yiyor
dostum sen hiç anlamıyorsun orası kesin yaptıgın yorum komedi k.bben anlamıyorum da sen hiç anlamıyormuşsun yayın işlerinden, eyvallah.
senin yaptığın yorumlar komedi kardeşim benim.dostum sen hiç anlamıyorsun orası kesin yaptıgın yorum komedi k.b
hadi kardeşim uzasenin yaptığın yorumlar komedi kardeşim benim.
konuyu kirletme daha fazla başkalarına öneride bulun.
dostum istediginizi almakta özgürsünüz bizim önerimizde aklınızda bulunsun 60k ya istediklerini yapaman zor onu bilseniz kafi iyi günlerHocam allahınızı severseniz twitche girin bakın sistem özelliklerinde milletin donanımları ne? 4k 120fps 2135904129035 bit yayın vermeye çalışmıyoruz gerçekten çok abarttınız öneri yapmayacaksanız konuyu kirletmeyin artık.
Yok hocam ben yazılımcıyım kuzenim istiyor tutmasa bile ben ondan alır kullanırımmoralını bozmak ıstemıyorum ama yayıncı olmaya calısıyosun galıba 3 4 kısı ızlıcek bosuna ugrasma yanı kamera mıkrofonu es gec bunlar zaten 10k felan
Hocam gittim baktım ilk sayfadaki adamın pc si 2060... Top tier aramıyorum dediğim gibi şartlarımdaki en iyi ürünü arıyorum.dostum istediginizi almakta özgürsünüz bizim önerimizde aklınızda bulunsun 60k ya istediklerini yapaman zor onu bilseniz kafi iyi günler
2 sistemden yayın vermek fln boş iş r5 7500f çok yeterli şuan ünlü olan herkes tek pc den yyaın açıyordu hatta şuandada birçoğu öyle çünkü artık işlemciye yük binmiyor ekran kartlarıda yeterince güçlüsistem kurtarmaz tek pc den yayın yapıcak 7500f kurtarmaz
yayın için nvidia her türlü daha iyi olur görüntü kalitesi vs![]()
GAMING-7800XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7800XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600X TRAY ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
AMD Ryzen 5 9600X Tray 5.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart
KLEVV Cras V RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 INTEL XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Obsidian Black Ram (KD5AGUA80-64A320G) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
LEXAR NM790 1TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7400MB – Yazma 6500MB PS5 Uyumlu M.2 SSD (LNM790X001T-RNNNG)
49.552,94 ₺
eskiden 2 pc muhabbetleri vardı demekki degişmiş o zaman tek pc içinde güçlü donanım gerekiyordu benim hatırladıgım bu ama siz böyle diyorsanız baya degişmiş işler demektir2 sistemden yayın vermek fln boş iş r5 7500f çok yeterli şuan ünlü olan herkes tek pc den yyaın açıyordu hatta şuandada birçoğu öyle çünkü artık işlemciye yük binmiyor ekran kartlarıda yeterince güçlü
2 sistemden yayın vermek fln boş iş r5 7500f çok yeterli şuan ünlü olan herkes tek pc den yyaın açıyordu hatta şuandada birçoğu öyle çünkü artık işlemciye yük binmiyor ekran kartlarıda yeterince güçlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yayın için nvidia her türlü daha iyi olur görüntü kalitesi vs