Neler Yeni

her şey Dahil Sistem Toplama

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ahmet
Bütçe
130000
Merhaba Yakın Zamanda Elime Bir Miktar Para Geçti Bununla Hayalimdeki Sistemi Kurmak İstiyorum.
Bilgi Ve Tecrübelerinizden Yararlanmak İçin Açtım Konuyu.
Öneri Ve Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim.

Bilgisayar İçin 50K Bandında, 2K Oynayışı Destekleyen Bir şey Satın Alacağım Kendim Toplamayı Düşünmüyorum. Kaliteli Bir Hazır Sistem Olursa Onu Alacağım (Donanım Arşivi, PC Hocası Gibi İçerik Üreticilerin Sistemlerinden). Bilgisayara Daha Fazla Bütçe Kullanmayı Düşünmüyorum Daha Fazla Ekipmana Para Ayırdım.

Monitör İçin 27 inç Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Oyun Monitörü
Klavye İçin Stok Gelirse Akko MOD007v3 HE Year Of Dragon Mekanik Klavye
Mouse İçin ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse [Leviatán Özel Seri]
Mousepad İçin Wraith Cosmic Glass V2
Kulaklık İçin Beyerdynamic DT 990 Pro
Ses Kartı İçin Sound Blaster G6
Mikrofon İçin Lastvoice BM800BT
Masa İçin Edusa O-Flex Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa
Koltuğa Daha Bakmadım Ama xDrive Düşünüyorum.

asko56

80+ Silver
Merhaba Yakın Zamanda Elime Bir Miktar Para Geçti Bununla Hayalimdeki Sistemi Kurmak İstiyorum.

Bilgisayar İçin 50K Bandında, 2K Oynayışı Destekleyen Bir şey Satın Alacağım Kendim Toplamayı Düşünmüyorum. Kaliteli Bir Hazır Sistem Olursa Onu Alacağım (Donanım Arşivi, PC Hocası Gibi İçerik Üreticilerin Sistemlerinden). Bilgisayara Daha Fazla Bütçe Kullanmayı Düşünmüyorum Daha Fazla Ekipmana Para Ayırdım.

saçma olmuş 130k lık sistemde sisteme para gömülür siz sistem çöp olsun ürünler yanal ürünler ultra kalite olsun demissiniz olmamış

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saçma olmuş 130k lık sistemde sisteme para gömülür siz sistem çöp olsun ürünler yanal ürünler ultra kalite olsun demissiniz olmamış
50K Bilgisayar 2K Oynanışı Rahat Destekler, Ultra FPS Almama Gerek Yok Hiçbir Zaman O Mantığı Anlamadım Zaten İleride Yeni Nesil Oyunlar Çıktığı Zaman Bilgisayarı Ona Göre Güncelleyebilirim Ekipmanları Yenilemeye Gerek Yok Çünkü Zaten Üst Kalitede.

asko56

80+ Silver
50K Bilgisayar 2K Oynanışı Rahat Destekler, Ultra FPS Almama Gerek Yok Hiçbir Zaman O Mantığı Anlamadım Zaten İleride Yeni Nesil Oyunlar Çıktığı Zaman Bilgisayarı Ona Göre Güncelleyebilirim Ekipmanları Yenilemeye Gerek Yok Çünkü Zaten Üst Kalitede.
dostum seçtigin ürünler saçma ve ultra fayiş

mouse pad e 1500 tl verilmez plastik bez gibi bir şey kulaklıga 10k verilmez saçma istediginiz monitör 29k gene verilmez

1740516402024.png

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ahmet

mouse pad e 1500 tl verilmez plastik bez gibi bir şey kulaklıga 10k verilmez saçma istediginiz monitör 25k gene verilmez
Görüşünü Anlıyorum Fakat Piyasadaki En İyi Ürünler Bunlar Daha Pahalısı Kesinlikle Var Fakat Bunlarda Üst Segmente F/P
Düşük Fiyatta Kaliteli Bir Oled Monitor Bulursan Bizede Göster Lütfen
Birde Mousepad Cam Bir Mousepad Plastik Değil.
Senin Söylediğin Şeylerden Yapıcı Herhangi Bir Eleştri Bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse pad e 1500 tl verilmez plastik bez gibi bir şey kulaklıga 10k verilmez saçma istediginiz monitör 29k gene verilmez

Alıntıyı görüntüle

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
kadir
50klık pc 2k360hz zevk vermez. 2k ultra 60ı zor görür AAA oyunlarda bilgin olsun.
Onun haricinde zevkler ve renkler tabii ki. Bu benim önerim.
Bu bütçede kesinlikle Oled monitör alırdım orası doğru bir tercih.

asko56

80+ Silver
Görüşünü Anlıyorum Fakat Piyasadaki En İyi Ürünler Bunlar Daha Pahalısı Kesinlikle Var Fakat Bunlarda Üst Segmente F/P
Düşük Fiyatta Kaliteli Bir Oled Monitor Bulursan Bizede Göster Lütfen
Birde Mousepad Cam Bir Mousepad Plastik Değil.
Senin Söylediğin Şeylerden Yapıcı Herhangi Bir Eleştri Bulamıyorum
eleştiri degil önemli olan kasayı almak sen kasadan kısıp ekipmana veriyorsun parayı önemli olan oled olması degil paranı optimal kullanmak 130k bütçede 50 k sı kasa diyorsunuz 80k ekipman sence mantıklımı

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ahmet

Alıntıyı görüntüle
Monitor Kişisel Zevk Zaten IPS Panel Bir Monitorum Var, Ekran Kartı Olarak 5000 Serisinin Hepsinde Hem Donanımsal Hem Yazılımsal Birçok Sorun Var Şuanda Kimse Satın Alınmasını Önermiyor Hatta 5090 Serisindeki Kartları Tekrar Topluyorlar

asko56

80+ Silver
Monitor Kişisel Zevk Zaten IPS Panel Bir Monitorum Var, Ekran Kartı Olarak 5000 Serisinin Hepsinde Hem Donanımsal Hem Yazılımsal Birçok Sorun Var Şuanda Kimse Satın Alınmasını Önermiyor Hatta 5090 Serisindeki Kartları Tekrar Topluyorlar
130k bütçede 5000 serisi önerecegim dogal olarak 4000 serisi ürünleri yok adam gibi nvdia üretimini bitirdi yok yani adam gibi ürün

dedgim gibi pra sizin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,988
İsim
Selim

Yan ürünler zaten 130k pcsi olan alıyor o fiyata sizin pc 50k bu dönemde orta segment sayılır yan parçalara bu kadar para verilmez sistemin orta seviyeyken

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ahmet
50klık pc 2k360hz zevk vermez. 2k ultra 60ı zor görür AAA oyunlarda bilgin olsun.
Onun haricinde zevkler ve renkler tabii ki. Bu benim önerim.
Bu bütçede kesinlikle Oled monitör alırdım orası doğru bir tercih.
Zevk Vermez Derken Acaba Neyden Bahsettiğini Açıklayabilir Misin?
Ayrıcı FPS Konusunda Haklı Olabilirsin Almadan Önce Performansına Bakıp Yükseltme Yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yan ürünler zaten 130k pcsi olan alıyor o fiyata sizin pc 50k bu dönemde orta segment sayılır yan parçalara bu kadar para verilmez sistemin orta seviyeyken
Haklısın Orta Segment Sayılıyor, Benim Düşüncem Ekipmanlara Bu Kadar Verip İleride PC yi Duruma Göre Güncellemek Çünkü Bilgisayar Alanında Sürekli Bir Yenilik Oluyor Ekipman Konusunda İse Bu Böyle Değil Örneğin Çoğu Üst Segment Mouse (2500-15000TL) Sensör Olarak PAW 3950 Serisini Kullanıyor Sadece Marka, Kullanılan Kaplama Ve Switchler Değişiyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
yılmaz güvenir

Alıntıyı görüntüle
hocam bana kalırsa 5070 yeni çıktı sorunları olabilir bence beklesin veya 4080 süper de tercih edilebilir ben beklemek taraftarıydım playstationda 5 dede aynı mevzu olmuştu

Top Bottom