Neler Yeni

her şey den vazgeçtim..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LEO0

80+
Yaş 24 evlenmeyi düşünüyordum bugün cumaya giderken parkta öpüşen iki kişi gördüm tamamen soğudum, kime güveniceğimi şaşırdım, geçmişte böyle yapan birine denk gelirsem vs. zaten geçmişinde bu gibi olaylar yaşayan yalan söyler yapmadım felan der nasıl güvenicez biz ağa, kime neye güvenicez...

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tuğra Yıldız
sen gecmisinde hic birini opmedin mi? opmediysen haklisin ama optuysen haksizsin.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Onur Erçakır
Bir de görmediklerin var.
Hakkımızı yiyorlar.

LEO0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tuğra Yıldız

LEO0

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hakkimizi yiyorlar derken hocam? ne yapsin kiz tek kisi yerine herkesle mi yapsin boyle birsey yaparsa o*ospu dersiniz.
Şu veledi zina yı engelleyin moderoterler ergen ergen laf çarpıtmalar, aklın yerine otursun ondan sonra bu konuya cevap yaz

Zzabuza

80+

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Mert ash
Şu veledi zina yı engelleyin moderoterler ergen ergen laf çarpıtmalar, aklın yerine otursun ondan sonra bu konuya cevap yaz
Sana iyi bile dayanmışlar ya kanka 24 yaşına gelmiş koskoca elemansın açtığın konuya verdiğin cevaplara bak bi sen zaten evlensen de kısa sürede nafaka bağımlısı olursun evleneceğin kadına yazık

CharlesPolat

80+ Bronze
Yaş 24 evlenmeyi düşünüyordum bugün cumaya giderken parkta öpüşen iki kişi gördüm tamamen soğudum, kime güveniceğimi şaşırdım, geçmişte böyle yapan birine denk gelirsem vs. zaten geçmişinde bu gibi olaylar yaşayan yalan söyler yapmadım felan der nasıl güvenicez biz ağa, kime neye güvenicez...
Mağarada mı yaşıyon dostum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom