K Kapuska 80+ Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 195 Dahası Reaksiyon skoru 55 İsim Oğuzhan 6 Ocak 2021 #1 Pc topladım. Her şeyi bağladım sadece anakart ışığı yanıyor fanlar da dönmüyor ne eksik?
İsmail Aslan 80+ Gold Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 9,605 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 6,748 Konum Gaziantep İsim İsmail aslan İlgilendiği Kategoriler Monitör , ekran kartı Steam irexaTR Reddit İsmailAslanx 6 Ocak 2021 #2 Kapuska yazmış: PC topladım. Her şeyi bağladım sadece anakart ışığı yanıyor fanlar da dönmüyor ne eksik? Devamı için tıklayın... Ne bilelim hocam ne eksik. Kahinlik mi yapalım. Sistemi düzgün topladığıba eminmisin.
Kapuska yazmış: PC topladım. Her şeyi bağladım sadece anakart ışığı yanıyor fanlar da dönmüyor ne eksik? Devamı için tıklayın... Ne bilelim hocam ne eksik. Kahinlik mi yapalım. Sistemi düzgün topladığıba eminmisin.
T Trexsons 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4,744 En İyi Cevap 1 6 Ocak 2021 #3 Muhtemelen bir kabloyu yanlış taktın yada takamadın. Belki de psu kapalıdır. Yada monitöre bağladığın abloyu yanlış takmışsındır. Bunu bilemeyiz. Bios güncelleştirmesi yapman da gerekiyor olabilir.
Muhtemelen bir kabloyu yanlış taktın yada takamadın. Belki de psu kapalıdır. Yada monitöre bağladığın abloyu yanlış takmışsındır. Bunu bilemeyiz. Bios güncelleştirmesi yapman da gerekiyor olabilir.