Neler Yeni

Her Türk'ün bilmesi okuması gereken kitap önerisi

umtb

80+ Bronze
Nutuk vb sonradan okunmalıdır tarih bilinciniz oluşmadan bunları okumayın ilk olarak ziya gökalp Türk terbiyesi ile başlayabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Osmanlı ve geçmiş için Nutuk okunmaz çünkü objektif veya bilimsel bir eser değil ama okunmalıdır zamanı gelince

Bu arada kesin doğru söyleyen bir tarihçi yok ilber ortaylı bile yanlış bilgi veriyor bazen çok kaynaktan bakıp araştırmak aşırı önemli

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Onur Yücel
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Tek sevmeyen benim şunu galiba memlekette

Nutuk vb sonradan okunmalıdır tarih bilinciniz oluşmadan bunları okumayın ilk olarak ziya gökalp Türk terbiyesi ile başlayabilirsin

Osmanlı ve geçmiş için Nutuk okunmaz çünkü objektif veya bilimsel bir eser değil ama okunmalıdır zamanı gelince

Bu arada kesin doğru söyleyen bir tarihçi yok ilber ortaylı bile yanlış bilgi veriyor bazen çok kaynaktan bakıp araştırmak aşırı önemli
Hocam Tarihte kesin bilgi diye bir şey yoktur ama bi bakımda öyle değil mi ? Herkes bir şeyleri referans alarak yazıp çiziyor bu bir makaledir bir mektuptur hatırattır vs. Tam olarak gerçek yoktur bence orası biraz inanca kalmıyor mu ?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Budak
Merhaba arkadaşlar Türk tarihini anlatan yaşadıkları vs. Osmanlı tarihî daha önceki gelmiş geçmiş türk devletlerini anlatan kitap önerileri istiyorum Her Türk'ün okuması gerekenler gibi bir şey olsun böyle bir kitap sonra mesala Türk destanlarıni içeren bir kitap olabilir Türkiye Cumhuriyeti içim ayriyeten bir kitap olabilir ama kitaplar Biyografi kitabı gibi olmasını istemiyorum atalarımız için ayrılmış bir kitap olabilir ama fatih sultan mehmetin kitabı gazı Atatürk'ü anlatan bir kitap kısaca bu tür devletimizi geçmişimizi atalarımızı anlatan kitapları okuyup ben okudum sende bunu oku gibi önerini yaparsanız çok sevinirim teşekkürler iyi günler
Falih Rıfkı Atay - Çankaya
Mustafa Kemal ATATÜRK - Nutuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,063
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom