Neler Yeni

Yardım Her Yeni Driver Geldiğinde Güncellemeli Miyim

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar iyi forumlar.

GeForce Now bildirim yolladığı zaman genelde güncelliyorum, forumlara vb bakmıyorum. Direkt güncellemek mi gerekiyor yoksa biraz bekleyip forumlara bakıp öyle güncellemek mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar.

GeForce Now bildirim yolladığı zaman genelde güncelliyorum, forumlara vb bakmıyorum. Direkt güncellemek mi gerekiyor yoksa biraz bekleyip forumlara bakıp öyle güncellemek mi ?
Son güncelleme Nvidia 466.11

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
Bence her driverda güncellememelisiniz sabit optimize bir driverı kullanmak en iyisidir.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence her driverda güncellememelisiniz sabit optimize bir driverı kullanmak en iyisidir.
RTX Kullandığım için sürekli bir yenileme vb oluyor performans artışı vb, o açıdan kafam karıştı

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
RTX Kullandığım için sürekli bir yenileme vb oluyor performans artışı vb, o açıdan kafam karıştı
Evet yenileme olabiliyor ama sabit bir driverda kalıp eğer çıkan driver eksiksiz ve optimize ise geçebilirsiniz ama mutlaka o driverı araştırmadan geçmenizi önermem.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yenileme olabiliyor ama sabit bir driverda kalıp eğer çıkan driver eksiksiz ve optimize ise geçebilirsiniz ama mutlaka o driverı araştırmadan geçmenizi önermem.
Tamamdır teşekkür ederim bilgilendirme için

Top Bottom