sağlık bakanlığı onayı 5 6 ay önce yoktuMerak ettiğim için alacağımdan değil, bu markanın sağlık bakanlığı onayı var mı?
Bu markanın ürünlerinin zararlı olduğu söyleniyor. Bu marka nasıl onay aldı ki acep?sağlık değil tarım ve gıda bakanlığı galiba
Türkiye'de çok kişinin bildiğini sanmıyorum ama Herbelife zamanında Saadet Zinciri yaptığı için dünyadan dava yemiştiMerak ettiğim için alacağımdan değil, bu markanın sağlık bakanlığı onayı var mı?
Size de görün yazdığımı bilgi olsun en son bu marka yüzünden foruma konu açacağımsağlık bakanlığı onayı 5 6 ay önce yoktu
şuan var mı bilgim yok
Herbalife'ın iç beslenme ürünleri, ülkemizde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'nın izni ile gıda takviyeleri olarak tescilli olup tüm yasalara ve mevzuatlara uygun olarak satışa sunulmaktadır. yazılmış ama sağlık bakanlığıyla ilgili bilgi göremedim
kardeşim dünyada ulusal dava nasıl oluyor?Türkiye'de çok kişinin bildiğini sanmıyorum ama Herbelife zamanında Saadet Zinciri yaptığı için dünyada ulusal bir dava yemişti
O yüzden zararlı olduğu söyleniyor bir bu ülkede duyulmadı herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Size de görün yazdığımı bilgi olsun en son bu marka yüzünden foruma konu açacağım
Düşün işte o kadar büyük dava(!) dur anlatım bozukluğunun içinden geçmişim düzelteyim haklısınkardeşim dünyada ulusal dava nasıl oluyor?
ben davasında falan değilim içeriğindeyim
insanları boş vaatlerle kandıran bi marka,besin sağlık açısından faydasından çok çok fazla zararı var