Neler Yeni

Hergün dolandırıcılar tarafından aranıyorum

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Eve internet bağlattığımız günden beri günde en az 10-15 kere farklı farklı 0216 lı telefonlardan arayıp kendini türknet superonline gibi firma isimleri vererek dolandırmaya çalışıyorlar genelde kadın elemanlar arıyor nazik nazik tatlı tatlı konuşuyorlar kabul etmeyincede hemen saldırganlaşıp telefonu yanındakine uzatıyor o benle konuşmaya devam ediyor elemanımızla ilgili sorun yaşamıssınız diyor sonra aaaa bağlantı kesildi diyerek telefonu hemen kapatıyorlar. Yasal olarak bunun suçu var mı? Ben inanmadım ama annenize babanıza telefonu verin onla konuşmamız lazım diyorlar. Neden ne konuşcaksınız diye sorduğumda da hemen telefonu kapatıyorlar. Genel olarak hedefleri yaşlı insanlar. Gözünüz biraz açıksa yalan söylediklerini anlayıp dolandırılma ihtimaliniz düşüyor kendileri zaten o anda kapatıyorlar telefonu.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bizi de zamanında çok arıyorlardı. Türknet'e geçtiğimizden bu yana. Numaraları engelledim ve numaraları Türknet'in desteğine ilettim sonrasında bir daha aramadılar. :D

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizi de zamanında çok arıyorlardı. Türknet'e geçtiğimizden bu yana. Numaraları engelledim ve numaraları Türknet'in desteğine ilettim sonrasında bir daha aramadılar. :D
Bende bi ara bildirmiştim fakat engelleyince başka numaraya geçip israrla arıyorlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Google Telefon uygulamasını indir, onda spam koruması var. Spam numaraları engelle dediğin zaman kafa rahat :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom