Neler Yeni

Herhangi bir Avrupa ülkesine veya Norveç'e gitmenin yolları nelerdir?

Albus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Özavcı
Merhaba ben bu Temmuz'da otomotiv lisesi elektrikli araçlar Dalin'dan mezun olacak bir öğrenciyim ve başta Norveç olmak üzere herhangi bir Avrupa ülkesine gitmek istiyorum İngilizcem B2 seviyesinde ve elektrikli, hibrit, içten yanmalı araçlar konusunda da eğitim aldım 11.sınıfta Almanya da 1 ay staj yaptım ve bana europass belgesi verildi Almanya'da 2016-17 yılları arasında 1 yıl oturum izni ile yaşadım sizce ben Avrupa veya Norveç'te yaşamak için oturum izni alabilir miyim? Ne yollara başvurmalıyım yöntemleri nelerdir?

mfm125

80+ Silver
Merhaba ben bu Temmuz'da otomotiv lisesi elektrikli araçlar Dalin'dan mezun olacak bir öğrenciyim ve başta Norveç olmak üzere herhangi bir Avrupa ülkesine gitmek istiyorum İngilizcem B2 seviyesinde ve elektrikli, hibrit, içten yanmalı araçlar konusunda da eğitim aldım 11.sınıfta Almanya da 1 ay staj yaptım ve bana europass belgesi verildi Almanya'da 2016-17 yılları arasında 1 yıl oturum izni ile yaşadım sizce ben Avrupa veya Norveç'te yaşamak için oturum izni alabilir miyim? Ne yollara başvurmalıyım yöntemleri nelerdir?
LinkedIn gibi sitelerden is bulucan

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,086
İsim
Selim
Alması çok zor türk pasaportu için geçerli tabii bunlar ama gitmeni tavsiye etmem leş gibi ülke malasef bizim gerici kafalar Türkiye ile kıyaslama yapıyor 🗿 Türkiye karşısında çok iyi ve gelişmiş ülkeler ama asya ülkelerin yanında köy gibi kalıyor Avrupa bunu Vietnama düzenli olarak giden biri olarak konuşuyorum japonya g.kore Vietnam gibi ülkelere alıştığınız zaman Avrupa köy gibi geliyor gelişmemiş ve her şey pahalı ürün çeşidi az ve Türkleri sevmiyorlar ama asya da hem daha gelişmiş hem de insanlar kibar sıcak kanlı her şey de ucuz tabi Tokyo biraz pahalı ama alacağın yeri bilirsen ucuz

Top Bottom