Herhangi bir kütüphanede ders çalışmak kütüphane üyeliği lazım mıdır?

avci_

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar, arkadaşlar konu biraz garip biliyorum bunun için kusura bakmayın hayatımda ilk defa kütüphaneye gidiceğim önceden bulunduğum yerde şartlar uygun olmadığı için hiç kütüphaneye gidememiştim
Gidiceğim kütüphanede ders çalışmak icin üye olmak lazım mıdır veya üye olunca bir kart gibi biseymi okumamız lazımdır?

Selamlar, arkadaşlar konu biraz garip biliyorum bunun için kusura bakmayın hayatımda ilk defa kütüphaneye gidiceğim önceden bulunduğum yerde şartlar uygun olmadığı için hiç kütüphaneye gidememiştim
Gidiceğim kütüphanede ders çalışmak icin üye olmak lazım mıdır veya üye olunca bir kart gibi biseymi okumamız lazımdır?
Hocam şimdi her kütüphanede sistem aynı değildir muhtemelen . Oraya gidip sormanız lazım .

Genelde gerek olmuyor ama yine de her kütüphane de değişiklilik gösterebilir

her kütüphane aynı değil bazıları uygulama ile sıra alıyorsun filan . hangi kütüphane söylersen daha iyi olur.

Geri