Neler Yeni

Herhangi bir kütüphanede ders çalışmak kütüphane üyeliği lazım mıdır?

avci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Selamlar, arkadaşlar konu biraz garip biliyorum bunun için kusura bakmayın hayatımda ilk defa kütüphaneye gidiceğim önceden bulunduğum yerde şartlar uygun olmadığı için hiç kütüphaneye gidememiştim
Gidiceğim kütüphanede ders çalışmak icin üye olmak lazım mıdır veya üye olunca bir kart gibi biseymi okumamız lazımdır?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
HasHoca
Selamlar, arkadaşlar konu biraz garip biliyorum bunun için kusura bakmayın hayatımda ilk defa kütüphaneye gidiceğim önceden bulunduğum yerde şartlar uygun olmadığı için hiç kütüphaneye gidememiştim
Gidiceğim kütüphanede ders çalışmak icin üye olmak lazım mıdır veya üye olunca bir kart gibi biseymi okumamız lazımdır?
Hocam şimdi her kütüphanede sistem aynı değildir muhtemelen . Oraya gidip sormanız lazım .

CharlesPolat

80+ Bronze
Genelde gerek olmuyor ama yine de her kütüphane de değişiklilik gösterebilir

Sebastian Szymanski

80+ Silver
her kütüphane aynı değil bazıları uygulama ile sıra alıyorsun filan . hangi kütüphane söylersen daha iyi olur.

Top Bottom