Neler Yeni

Herhangi bir sorununuzu söyleyin, çözelim

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Tam olarak düşündüğüm şey buydu aklımı okudun SHHDHEHWISUQHSHSJJS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günlük forum sürem 10 dakika felan, bağımlısı değilimde nezaman buradan destek beklesem veya destek olmak istesem absürt mesajlar kısa kısa cevaplar veriyorlar. Uzun mesaj yazanları bile okumaya üşenip özetlermisiniz diyenler var. Bu sorununda bağımlılıkla bir alakası yok dostum, 2 yıldır gözüme batan bir şey bu en sonunda sorasım geldi. Geçen yardım için konu açtım 2 kişi mesaj atmış cevaplarda çözüm odaklı değil soruya soruyla karşılık verilmiş. Zaten bundan sonra cevap aramıyorum burada 2 dk araştırmayla sonuca ulaşıyorum. Burası artık drama forumu benim için, bende drama kovalıyorum varsa siyaset konusu girip yorum yapıp çıkarım böyle yani burası artık.
Hocam dediklerinizde haklısınız ama diğer mesajınızda burası teknoloji forumu demişsiniz evet haklısınız ama konu dışı bölümü de teknoloji haricindeki konular için kullanılabiliyor konu açmak istedigimizde bir sürü başlık var forum bize böyle bir olanak sunuyor kullanmak gayet doğal. AMA şu konuda haklısınız eskisi gibi degil bende eskiden beri üyeyim eskisi kadar sarmıyor cidden:/

Son düzenleme:

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Hocam ev için matkapa ihtiyacım var benim konuya bi el atar mısın tşk <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler