Neler Yeni

herkes bir anda hasta olmaya başladı

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
arkadaşlar ben 2 gün boğaz arısından sonra cuma sabahı hastalandım ve hastaneye gittiğimi,zde normal grip dediler ama annem dede var ses gidik arkadaşımdada var ateşi var onunda ses gidik 2 yeğenimdede var üst katta 4 komşudada var ve pek çoğu okul vb. bağzı kişiler domuz gribi diyor sizce neden korona v2.0 mı geldi :D

Suwariba

80+ Silver
2-3 hafta önce iyileştim bende 1 aya yakın sürümüştü nerdeyse berbat bir şeydi. Dün yine hasta oldum:D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
arkadaşlar ben 2 gün boğaz arısından sonra cuma sabahı hastalandım ve hastaneye gittiğimi,zde normal grip dediler ama annem dede var ses gidik arkadaşımdada var ateşi var onunda ses gidik 2 yeğenimdede var üst katta 4 komşudada var ve pek çoğu okul vb. bağzı kişiler domuz gribi diyor sizce neden korona v2.0 mı geldi :D
2 Hafta önce hastaydım simdi gene hasta gibiyim. Boğaz ağrım vardı geçti çok az var bide hapsırma var biraz.
Bol bol Vitamin almak lazım. Doktor bana 1 Kapsül yazdı haftada 1 (Vitamin D takviyesi için)
Kan verip vitamin değerlerini eksik varsa takviye ettirmeli. Bol bol Sebze meyve ve Yürüsle umarım hafif atlatırız.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
2gündür hastayım ateş boğaz ağrısı of

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
geçen hafta cuma hasta oldum gidip serum taktırdım hastanede sadece ben vardım dün gece de aynı hastaneye gittim boş yer yoktu gerçekten herkes hasta bugun de işe gittim 3 4 kişi bana bulaştırdın diye şikayetleniyor :D

Top Bottom