Galiba 2 3 günlüğüne turboyu herkese açık yapmış. Yalnız muhteşem ya.Superonline Yılbaşına özel yapımıştı bunu. 2 - 3 gün kullanmıştım. Anlatılmaz yaşanır
Galiba 2 3 günlüğüne turboyu herkese açık yapmış. Yalnız muhteşem ya.Superonline Yılbaşına özel yapımıştı bunu. 2 - 3 gün kullanmıştım. Anlatılmaz yaşanır
Yeni internet alanların ilk düşündüğü yer neden hep Türk telekom oluyor anlamıyorum. Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama mecburiyetten ve 0 memnuniyetAlıntıyı görüntüle
100TL ve daha yeni başlamış taahhüt
Yazımı güncelledimYeni internet alanların ilk düşündüğü yer neden hep Türk telekom oluyor anlamıyorum. Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama mecburiyetten ve 0 memnuniyet
reklamlar çok cazibeliYeni internet alanların ilk düşündüğü yer neden hep Türk telekom oluyor anlamıyorum. Ben de Türk Telekom kullanıyorum ama mecburiyetten ve 0 memnuniyet
Ben başlıyorum;
gayet iyi
bence o salgından dolayı hızların 2 katına çıkarılmasıAlıntıyı görüntüle
Maksimum 95 verebileceklerini söylemişlerdi. Bu kadar fazla olmasının nedeni TurkTelekom binasının yanında oturmuş olmam. Ve Santral'in çevresi fiber donanımlı olması.
yok be kanka az önce ölçtüm tıpa tıp aynı neredeyse tabi 0.? lık farklar olabilirknk Türknetin hız testi yalan dolan
helal olsun valla ben çekiliyorum yarıştanAlıntıyı görüntüle
Kapışalım kanka ne dersin