Şu an hiç bir şey almadan 360hz alabilirim ama bilmiyorum 5k 7k çok geliyor bir monitör için eğer ciddi ve güzel bir indirim gelirse affetmem çünkü tryhard fps oynuyorum 60hz ile valorantta elmas 3 üm 360 ı hayal edemiyorum bile.bunların artık 360 hz modelleri çıktı 240 zor artık. Devir değişiyor.
Bende ilerde kesin alacam. Ben 75 den 240a geçtiğimde şok olmuştum. Çok aşırı fark ettiriyor. Okulum bitsin işe falan başlayim Bende 360 a geçecem.Şu an hiç bir şey almadan 360hz alabilirim ama bilmiyorum 5k 7k çok geliyor bir monitör için eğer ciddi ve güzel bir indirim gelirse affetmem çünkü tryhard fps oynuyorum 60hz ile valorantta elmas 3 üm 360 ı hayal edemiyorum bile.
Beni fena gazladın 360hz > allBende ilerde kesin alacam. Ben 75 den 240a geçtiğimde şok olmuştum. Çok aşırı fark ettiriyor. Okulum bitsin işe falan başlayim Bende 360 a geçecem.
360hz iyi zaten ya. Çok büyük bir ayrıcalık bir kere. Düşünsene karşındaki adam 60 hz sen 360. Akıcılığı burdan hissettimBeni fena gazladın 360hz > all
Alıcam anasını satayım of çok gazadım para gitcek SENİN YÜZÜNÜDEN (!)360hz iyi zaten ya. Çok büyük bir ayrıcalık bir kere. Düşünsene karşındaki adam 60 hz sen 360. Akıcılığı burdan hissettim