DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Model ne hocam?
Model ne hocam?
KZ ZS5 hocam.Model ne hocam?
Kulaklık hifi özelliğine sahipmişKZ ZS5 hocam.
Hangi kulaklığı takıcağını o piti piti ilemi seçiyorsun
Her yönüyle memnunum hocam fakat şu an ZS5'in sıfırını almanızı önermem. KZ bu modelde revizyona gitti, yenilerinde filtreye yakın 2 adet BA sürücü konumlandırdı. Öyle olunca tizler parlama yapıyormuş, S Ş sesleri kulağı tırmalıyormuş, kullanıcı yorumları bu yönde. Benimki önceki model olduğu için o anlamda şanslıyım. Siz sıfırını alırsanız büyük ihtimalle revizyonlu model gelir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bütçe olarak ne kadar ayırmayı düşünüyordunuz?Kulaklık hifi özelliğine sahipmiş
Ben de kaliteli bir kulaklık almayı düşünüyorum da elimdeki gamepower medusayı 2. Elden satmayı planlıyorum. Kulakiçi alma planım var memnun musun kulaklıktan? Ses kalitesi basslar ve tizler nasıl?
Şu an karar vermedim araştırma sürecindeyim kulaküstü almayacağım kesin. Diğer mevzuları için de araştırıyorumHer yönüyle memnunum hocam fakat şu an ZS5'in sıfırını almanızı önermem. KZ bu modelde revizyona gitti, yenilerinde filtreye yakın 2 adet BA sürücü konumlandırdı. Öyle olunca tizler parlama yapıyormuş, S Ş sesleri kulağı tırmalıyormuş, kullanıcı yorumları bu yönde. Benimki önceki model olduğu için o anlamda şanslıyım. Siz sıfırını alırsanız büyük ihtimalle revizyonlu model gelir ve sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bütçe olarak ne kadar ayırmayı düşünüyordunuz?
Tamamdır, özel mesajla istediğiniz zaman haberleşebilirizŞu an karar vermedim araştırma sürecindeyim kulaküstü almayacağım kesin. Diğer mevzuları için de araştırıyorum
Eyvallah hocamTamamdır, özel mesajla istediğiniz zaman haberleşebiliriz
Aga ''Telefon'' kulaklığı olarak öyle gerçekten çok başarılı ama kulakiçi kulaklıklarda benim en sevdiğim, hem ses kalitesi hem ergonomik silikonları olması kaliteli olması nedeniyle JBL t110Aga o kulaklık efsane değil mi ya. Ses kalitesi o kadar iyi ki başka bir telefon kulaklığı kullanamiyorsun hepsinin sesi kötü gelmeye başlıyor.
Bilgisayardan resim çekmek daha mantıklı zatenEdit:telefondan olduğum için foto atamıyorum kulaklığım rampage allan